Facebook Pixel Κλάμπαρε ο Σισέ στη Θεσσλονίκη
| 2011-03-14 10:40:00

Κλάμπαρε ο Σισέ στη Θεσσλονίκη

Κλάμπαρε ο Σισέ στη Θεσσλονίκη

Ο Τζιμπρίλ Σισέ γνώρισε τον σεβασμό και την αποθέωση και στην Θεσσαλονίκη. Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού έδωσε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες σε κλαμπ της συμπρωτεύουσας.

Ο 29χρονος άσος του τριφυλλιού πήρε άδεια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα (οι πράσινοι είχαν διήμερο ρεπό) για να γνωρίσει την νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είπε όχι στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά και στους Σωτήρη Νίνη και Σεντρίκ Καντέ που βγήκαν μαζί.

Ο Σισέ στο κλαμπ που πήγε γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή και ένιωσε και εκεί σαν το σπίτι του. Μάλιστα, «ξεναγός» στο Θεσσαλονίκη by night ήταν ο Ζοέλ Επαλέ που είχε για παρέα τους συμπαίκτες του Μαχόπ και Καϊτά. Ο Τζιμπρίλ ενθουσιάστηκε με την νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης και θα ήθελε να μείνει και άλλο στη «νύμφη του Θερμαϊκού».

Οι παίκτες δεν έκατσαν πολύ στο νυχτερινό κέντρο, αλλά τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αφού βρέθηκαν στο κεντρικό τραπέζι. Η μουσική που έπαιζε ήταν η αγαπημένη του Τζιμπρίλ Σισέ αλλά οι πράσινοι παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο έπειτα από μια ώρα καθώς είχαν και την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Εκτός από τους Σισέ, Νίνη, Καντέ, Επαλέ, Καϊτά και Μαχόπ στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς ζήτησε άδεια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα λόγω ότι βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags