Facebook Pixel Μπράβο, κατσάδα και "δεν πειράζει"!
| 2011-03-14 11:40:00

Μπράβο, κατσάδα και "δεν πειράζει"!

Μπράβο, κατσάδα και "δεν πειράζει"!

Όλα τα είπε δια τηλεφώνου ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους συνεργάτες του μετά την ήττα στην Τούμπα. "Καλύτερα να το πάρουμε με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο μας".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αυτή τη φορά δεν πήγε στην Τούμπα, αλλά είχε συνεχή επικοινωνία με τους άμεσους συνεργάτες του. Μετά το τέλος του αγώνα κι αφού ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών τηλεφώνησε στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μαρινάκης αρχικά μοίρασε μπράβο για την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο πρώτο ημίχρονο. Εν συνεχεία εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι είχαν μειωμένη απόδοση στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να έρθει με κάτω τα χέρια η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το αφεντικό του Ολυμπιακού δεν θέλησε να ρίξει άλλο ψυχολογικά τους παίκτες του. Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση στο πρώτο μέρος και τα …έχωσε για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα έδωσε το σύνθημα για τη φιέστα τίτλου την προσεχή αγωνιστική με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

"Δεν πειράζει", είπε, αρχικά ο Μαρινάκης στην επικοινωνία που είχε με τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής και συνέχισε:

"Μπορεί να είναι καλύτερα έτσι γιατί έχουμε την ευκαιρία να το πανηγυρίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας την επόμενη αγωνιστική στο Φάληρο κόντρα στην ΑΕΚ".

Επίσης, ο Μαρινάκης, παρόλο τον προβληματισμό του για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι εκφράζοντας την άποψη ότι αν δινόταν ανάποδα θα είχε γίνει "χαμός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags