Facebook Pixel Το "Just the 2 of us" παίζει ποδόσφαιρο!
| 2010-12-29 16:18:00

Το "Just the 2 of us" παίζει ποδόσφαιρο!

Το "Just the 2 of us" παίζει ποδόσφαιρο!

Το «Just the 2 of us» στο γήπεδο! Αστυνομικοί Vs καλλιτεχνών και celebrities για καλό σκοπό.

Η συνάντησή τους δεν θα γίνει στον δρόμο, στο πλαίσιο κάποιας πορείας, αλλά σε φιλικό αγώνα για τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου». Με κοντό παντελονάκι και φανέλα της ομάδας τους θα κατέβουν στις εγκαταστάσεις γνωστού κλαμπ στο συγκρότημα της Α’ Πλαζ Βούλας όπου και θα αγωνιστούν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στις 17.30, για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Τους έχουμε! Μια μπουκιά θα τους κάνουμε, εκτός αν έρθουν προπονημένοι και κάνουν την έκπληξη!», δήλωσε στην «Espresso» ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος επιτελεί χρέη προπονητή για την ομάδα των celebrities και είναι συνιδιοκτήτης του «Star Club». Ο καλλιτέχνης έχει επιστρατεύσει συμμετέχοντες από το τηλεπαιχνίδι του Mega για την αναμέτρηση.

Οι συμμετέχοντες μάλιστα στο show εμφανίζονται διατεθειμένοι να αποδείξουν πως πέρα από τις φωνητικές τους ικανότητες διαθέτουν και ποδοσφαιρικές δυνατότητες που θα φανούν στο γήπεδο. «Oλοι θα μπουν και θα παίξουν όσο αντέχουν» συμπληρώνει ο Λε-Πα, πανέτοιμος για να πάρει θέση χαφ και να επιδείξει τη βιρτουοζιτέ του και στην «στρογγυλή θεά»!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του κόουτς, πορτιέρο θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής με αντικαταστάτη τον Χρήστο Χολίδη. Ο Χρήστος λόγω του σωματότυπου, αλλά και της θητείας του στο μπάσκετ θα φυλάξει με τον καλύτερο τρόπο το τέρμα της ομάδας τους. Στην επίθεση θα τοποθετηθούν οι Αντώνης Ρέμος, Πάνος Κιάμος και Γιώργος Αλκαίος.

Στην άμυνα θα παίξουν οι Νίκος Μίχας και Νίκος Μακρόπουλος. Στο κέντρο θα δείξουν τις δυνατότητες τους ο Κώστας Καραφώτης και ο Γιώργος Λιάγκας. New entry στο ποδόσφαιρο που θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο είναι οι Μιχάλης Ιατρόπουλος και Σπύρος Χαριτάτος.

Η αντίπαλη ομάδα είναι αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία θα ενταχθούν στελέχη από την πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος. Με τη «φανέλα» της Ελληνικής Αστυνομίας θα παίξουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Οθωνας, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας κ.ά. Η ομάδα θα ενισχυθεί από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καψή...

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags