Facebook Pixel «Πάρτε ένα ντέρμπι, ρε… »
| 2011-03-14 12:47:00

«Πάρτε ένα ντέρμπι, ρε… »

«Πάρτε ένα ντέρμπι, ρε… »

Δε μασάει τα λόγια του ο Νικόλας Αλέφαντος για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και, μία ακόμα φορά, λέει τα πράγματα με το όνομά τους για όλους και όλα…

• Τι να πεις… Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έλεγχε το ματς. Μπορούσε να το τελειώσει, να κάνει το 0-2. Μεγάλη η ευκαιρία του Ζαϊρί, μεγάλη και η ευκαιρία του Τζιμπούρ. Ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε.

• Από το λάθος του Πάρντο στο τέλος του α’ ημιχρόνου ήρθε το σκορ στα ίσα. Ο Πάρντο τα συνηθίζει αυτά. Ο Ολυμπιακός θέλει τερματοφύλακα, λέμε. Ας αφήσουν τις επικοινωνιακές στηρίξεις. Ήταν άλλη μία γκάφα του Πάρντο, ο Ολυμπιακός θέλει 1ο τερματοφύλακα, πάει και τελείωσε.

• Από τον Ολυμπιακό έλειπε ο Μιραλάς 1, ο Τοροσίδης 2, ο Ραούλ Μπράβο 3, ο Ριέρα 4. Αυτοί είναι αναντικατάστατοι στο σημερινό Ολυμπιακό. Δεν μπορούν να τους αναπληρώσουν οι άλλοι.

• Το κέντρο του Ολυμπιακού δεν τραβάει, αυτά με τον Ντουντού και τον Μοντέστο είναι για λύπηση, ο Μοντέστο παλεύει το παιδί πολύ αλλά δεν είναι για να οργανώνει παιχνίδι, ο δε Ντουντού έχει μαύρα χάλια. Χάλια ατελείωτα. Έχω ξεχάσει πότε έπαιξε μπάλα ο Ντουντού για τελευταία φορά. Και να πεις ότι δεν πληρώνονται…

• Για τον Ουρτάδο τι άλλο να πω, τα έχω πει απ’ την αρχή, ανύπαρκτος. Αργός πολύ, δεν υπάρχει ρε! Και τυφλός να είσαι, από το ραδιόφωνο να παρακολουθείς το ματς, δεν θα ακούς τον σπίκερ να λέει το όνομα Ουρτάδο!

• Μανιάτης. Μίλησα πριν τη μεταγραφή αυτή, όχι κατόπιν εορτής. Δεν θεωρώ κανέναν Έλληνα ικανό να έρθει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ένας μόνο υπάρχει: Παπασταθόπουλος. Γρήγορος, για ειδικές αποστολές στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπιασε μέχρι και τον Μέσι στο Μουντιάλ και τον περιόρισε. Είναι ένας παίκτης που στον Ολυμπιακό θα έκανε καλό δίδυμο με τον Αβραάμ για χρόνια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε σε κάποια δύσκολα ματς να παίζει με 3 σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός. Όπως η Ουντινέζε φέτος που τους έχει τρελάνει ο Γκουιντολίν, και πάει με αυτόν τον τρόπο να βγάλει την Ουντινέζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει φοβερή πορεία! Και μην ακούω ότι είναι αμυντικό το 3-5-2. Άμα το παίζεις έξυπνα, είναι μια χαρά, τώρα 4 γκολ έβαλε η Ουντινέζε στην Κάλιαρι, και πριν λίγες μέρες έβαλε 7 γκολ μέσα στην Παλέρμο!

• Τα εξτρέμ χθες, ο Ρόμενταλ και ο Ζαϊρί τρίχες κατσαρές… Μια κουρσούλα και χάνονται. Να μην πω τη γνωστή λέξη που αρχίζει από «Τι» και τελειώνει σε «κες».

• Παίξτε και σε ένα ντέρμπι ρε, πάρτε ένα ντέρμπι. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πάρτε ντέρμπι, πάλι ανατροπή σας έκαναν, δύο φορές σας έκανε ανατροπή φέτος ο ψόφιος Παναθηναϊκός, μην το ξεχνάμε. Παίζει μόνος του ο Γκαρσία σε όλα τα ματς τον Ολυμπιακό ρε; Ο Γκαρσία σε αυτήν την ηλικία; Επειδή έχει ψυχή.

• 12 χρόνια είχε να χάσει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, πάει και αυτό, το χάσαμε. Στο δε Κύπελλο, τα είδαμε… Έχουμε φτάσει στο σημείο φέτος να λένε «πελάτη» τον Ολυμπιακό οι ΠΑΟΚτσήδες. Ενώ είναι τόσους πολλούς βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό.

• Σέντρες, γιόμες, της κακομοίρας. Δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο πάσες στο κέντρο, άτεχνοι, Παναγία μου. Το πέναλτι ήταν τραβηγμένο, αλλά έχω πει για διαιτησία να μην μιλάω, όπως δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

• Ο Ολυμπιακός θέλει τερματοφύλακα, θέλει εξτρέμ δεξιά, θέλει και δύο χάφαρους, ο ένας μπροστά από τον άλλο.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags