14/03/11 - 13:48

«Ενοχλούμε ως ανεξάρτητοι και υπερήφανοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε το «ArisFM», αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκαν δύο από τους εργαζόμενους στον ραδιοφωνικό σταθμό στο γήπεδο της Κέρκυρας, ζητώντας την τιμωρία των ενόχων από τη δικαιοσύνη.

«Ενοχλούμε ως ανεξάρτητοι και υπερήφανοι»
25.761views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ότι η ανεξαρτησία και περηφάνια του ΑΡΗ «ενοχλεί» πολλούς, το γνωρίζουμε και άλλωστε, είναι κάτι που έχει περάσει σαν Ιδέα από γενιά σε γενιά Αρειανών, σχεδόν 97 χρόνια τώρα.

Άρα και το ότι ο ΑΡΗΣ έχει, εδώ και 1,5 χρόνο, το δικό του ραδιόφωνο, τον ΑΡΗΣ FM 92,8, μια κατάκτηση ολόκληρου του Συλλόγου και του Λαού του, προφανώς «ενοχλεί».
Αμέσως μετά από το 3ο γκολ του ΑΡΗ στο γήπεδο της Κέρκυρας, οι απεσταλμένοι του Επίσημου Ραδιοφωνικού Σταθμού του Συλλόγου, Αλέξης Σαββόπουλος και Δημήτρης Πιπερίδης, δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από οπαδούς της Κέρκυρας (;) στα δημοσιογραφικά (υποτίθεται) θεωρεία - με το μένος να στρέφεται προς όλους τους ρεπόρτερ του ΑΡΗ που κάλυπταν τον αγώνα - αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο να τραυματιστούν (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά) οι δύο δημοσιογράφοι του ΑΡΗΣ FM 92,8, όσο και να κλαπεί (!!!) ένα από τα μηχανήματα εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού, αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ!!!

Το γεγονός αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άψογη φιλοξενία που παρέχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους σε ΟΛΕΣ τις αναμετρήσεις που διεξάγονται στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως έρχεται σε αντίθεση και με την άκρως δεοντολογική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και συνεργάτες του ΑΡΗΣ FM 92,8, βρισκόμενοι σε οποιοδήποτε γήπεδο τούς καλεί το επαγγελματικό και Αρειανό τους καθήκον.

Σαν ΑΡΗΣ FM 92,8, προφανώς και περιμένουμε την καταδίκη του απαράδεκτου γεγονότος από ΚΑΘΕ αρμόδιο φορέα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες (και μάλιστα, λιγότερο σοβαρές) περιπτώσεις στο παρελθόν. Όπως αναμένουμε και την τιμωρία των ενόχων από τη δικαιοσύνη».