Facebook Pixel «Προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους!»
| 2011-03-14 13:52:00

«Προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους!»

«Προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους!»

Στο γεγονός ότι οι δύο δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ του Άρη προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Λυράκης.

Σχολίασε ότι προκάλεσαν με τρόπο που δεν συνάδει με το δημοσιογραφικό λειτούργημα, ενώ για να είναι... καλυμμένος από κάθε πλευρά, χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο αν έχει γίνει όπως το περιγράφουν οι ρεπόρτερ του Άρη...

"Ως γεγονός από ότι έχω πληροφορηθεί, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Εγινε κάποια επίθεση από ανθρώπους που κάθονταν από κάτω, προς δημοσιογράφους που το μόνο το οποίο έκαναν ήταν να προκαλέσουν με συμπεριφορά -που έχουν δικαίωμα να την εκφράσουν ως οπαδική.

Προκάλεσαν όμως με τρόπο που δεν συνάδει με το δημοσιογραφικό λειτούργημα ούτε την ανθρώπινη υπόσταση. Κι άλλοι έχουν πανηγυρίσει στο γήπεδό μας για γκολ που έχουν σημειώσει εις βάρος της ομάδας μας και δεν έχει γίνει τίποτα. Φιλοξενήθηκαν από την Κέρκυρα καλύτερα από οπουδήποτε. Εχουμε σωστή φιλοξενία και δεν έχουμε κληθεί εφέτος καθόλου από τον αθλητικό δικαστή και δεν έχουμε δεχθεί καν πρόστιμο.

Απαράδεκτο το γεγονός, αν η επίθεση έχει γίνει όπως περιγράφεται από την μια πλευρά", σχολίασε μέσω του "SentraFM" ο γενικός διευθυντής της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags