14/03/11 - 14:01

«Τίποτα στην τακτική ο Τσιώλης»

Στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής του Άρη βοήθησε στην αλλαγή της ψυχολογίας, αλλά δεν της έδωσε κάτι διαφορετικό στην τακτική, αφού θα χρειαστούν ένας-δύο μήνες για να το κάνει, αναφέρθηκε ο Κώστας Μενδρινός…

«Τίποτα στην τακτική ο Τσιώλης»
46.191views 0shares

«Ο κ. Τσιώλης έφερε ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, που δεν βάζαμε. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει σε αυτά μετά από έναν-δύο μήνες.

Δίνει «αέρα» και διάθεση στους παίκτες. Πριν το παιχνίδι δεν μας είπε τίποτα άλλο από αυτά που λένε οι προπονητές στους ποδοσφαιριστές. Χθες όμως δείξαμε μια διάθεση που δεν είχαμε. Πήραμε μια βαθμολογική ανάσα και τώρα θα πάμε ακόμη καλύτερα», είπε αρχικά μέσω του NovasportFM ο Μενδρινός και συμπλήρωσε:

 «Τον είχα προπονητή και πριν από περίπου έξι χρόνια. Του αρέσει και η επίθεση και η άμυνα. Αυτό μας είπαν και παιδιά από τον Ολυμπιακό Βόλου που μιλήσαμε: πως έχει διάθεση, δουλεύει αρκετά και θέλει οι ομάδες του να τρέχουν αρκετά».