Facebook Pixel Αισιόδοξος ο Μήτσος
Μπάσκετ
| 2011-03-14 18:24:00

Αισιόδοξος ο Μήτσος

Αισιόδοξος ο Μήτσος

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της WIND ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως «αν παίξουμε όπως ξέρουμε και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής, τότε μόνο καλά πράγματα μπορούν να μας συμβούν».

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου ξαναδίνεται η ευκαιρία να τα λέμε και πάλι διαδικτυακά. Παρά το ότι οι υποχρεώσεις μου αυτή τη στιγμή με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλές, ως είθισται την άνοιξη, θα προσπαθώ να επικοινωνώ μαζί σας όσο πιο συχνά μπορώ.

Τις τελευταίες μέρες πήραμε μερικές ανάσες εν’ όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που μας περιμένουν την άλλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, στην προημιτελική φάση με την Μπαρτσελόνα. Βεβαίως προέχει η αναμέτρηση με τον Αρη την Παρασκευή. Ελπίζω στο παιχνίδι εκείνο να βγάλουμε στο παρκέ πράγματα τα οποία πρέπει να παρουσιάσουμε και στη Βαρκελώνη. Αυτά δεν είναι άλλα από την ενέργεια στην άμυνα, συγκέντρωση στα ριμπάουντ, περιορισμό των λαθών και καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση.

Οσο και να θέλουμε ν’ απομονώσουμε τη σκέψη μας στον αγώνα με τον Αρη για την Α1, είναι λογικό εμείς οι παίκτες να σκεφτόμαστε παράλληλα και την Μπαρτσελόνα. Το προπονητικό τιμ φυσικά δεν έχει κάνει καμία νύξη μέχρι τώρα για τους αγώνες με τους Ισπανούς και δουλεύει μαζί μας στις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Αρη.

Ομως ξέρουμε πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία ισχυρή ομάδα, με την οποία θα κονταροχτυπηθούμε σε μία σειρά και όχι σ’ ένα μόνο παιχνίδι. Ο στόχος μας όταν θα πάμε στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα θα είναι τουλάχιστον μία νίκη στους δύο αγώνες εκεί. Για να κάνουμε το μπρέικ και να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Τώρα αν αυτό θα γίνει στο πρώτο ή στο δεύτερο ματς αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Δε συμφωνώ μ’ εκείνους που λένε ότι το άγχος θα το έχει μόνο η Μπαρτσελόνα στα δύο πρώτα ματς, επειδή παίζει στην έδρα της. Κι εμείς νιώθουμε πίεση, η οποία όμως θα έλεγα ότι είναι δημιουργική και ανάλογη του μεγάλου ονόματος του Παναθηναϊκού, που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο.

Είμαι πάντως αισιόδοξος για την έκβαση της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στη δυναμική της ομάδας μου. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής, τότε μόνο καλά πράγματα μπορούν να μας συμβούν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags