Facebook Pixel "Χεσ…νος ο Κωνσταντινέας!"
| 2011-03-15 09:20:00

"Χεσ…νος ο Κωνσταντινέας!"

"Χεσ…νος ο Κωνσταντινέας!"

Διαβάστε τι έλεγαν από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Κωνσταντινέα στην Τούμπα. "Τελικά όλη αυτή η κουβέντα για τις περιβόητες κασέτες έφεραν αποτέλεσμα".

«Στη φάση αυτή φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν χεσ…νος ο διαιτητής. Από τα πρώτα λεπτά το είχαμε καταλάβει. Από το… ζέσταμα έδειχνε να είναι φοβισμένος», έλεγαν μεταξύ τους οι "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ενώ της ίδιας άποψης ήταν και ο Τάσος Μητρόπουλος που είπε:

«Δεν ήταν μόνο το πέναλτι. Η φάση που άλλαξε την απόφαση του ήταν χαρακτηριστική για το πόσο έτοιμος ήταν για αυτό το ματς. Έδειχνε φοβισμένος», είπε ο Μητρόπουλος κατά την επιστροφή και συνέχισε:

«Δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να πάρουμε εκεί τον τίτλο με τον κόσμο μας. Μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο και να μην μπορεί καμία διαιτητική απόφαση να μας στερήσει τη νίκη».

Ακόμη μάλιστα οι Πειραιώτες θεωρούν ότι πλήρωσαν… το μάρμαρο τον αποκαλύψεων των κασετών καθώς έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Τελικά όλη αυτή η κουβέντα για τις περιβόητες κασέτες, οι συζητήσεις και οι αναλύσεις των ειδικών έφεραν αποτέλεσμα. Το είδαμε στη διαιτησία της Τούμπας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags