Facebook Pixel O Duracell Βύντρα!
| 2011-03-15 12:05:00

O Duracell Βύντρα!

O Duracell Βύντρα!

Θέμα χρόνου είναι να υπογράψει ο Λουκάς Βύντρα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι ευκαιρία να θυμηθούμε την ιστορία του από τον Φεβρουάριο του 2004 με τα πράσινα πεπραγμένα του!

Ο Λουκάς Βύντρα γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1981 στην πόλη Αλμπερχίτσε της Τσεχίας και ξεκίνησε την καριέρα του στον Αλμωπό Αριδαίας σε ηλικία 17 ετών (σεζόν 1998-99). Η πολύ καλή του παρουσία εκεί του έδωσε άμεσα την μεταγραφή για τον Πανηλειακό το 2000. Ομως, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, ο σύλλογος της Ηλείας τον έδωσε ως δανεικό στη Βέροια για να... ψηθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που αγωνιζόταν.

Η επιστροφή του στον Πύργο έγινε έπειτα από ένα χρόνο και τότε ο Βύντρα «έβγαλε μάτια» με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον παρακολουθούν πολύ στενά. Η μετακόμιση του στην Παιανία έγινε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2004. Η πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα ήταν την 1η Φεβρουαρίου του ίδιου έτος και συνεχίζει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags