Facebook Pixel "Συνεργάστηκα με Πατέρα κατά ΠΑΟ"!
| 2011-03-15 14:13:00

"Συνεργάστηκα με Πατέρα κατά ΠΑΟ"!

"Συνεργάστηκα με Πατέρα κατά ΠΑΟ"!

Δήλωση-βόμβα έκανε ο Αχιλλέας Μπέος εξερχόμενος από την Ευελπίδων. "Συνεργάστηκα μαζί με τον Νικόλα Πάτερα το καλοκαίρι κατά των συμφερόντων του Παναθηναϊκού"! Τι εννοούσε;

Όπως σας γράψαμε και προηγουμένως, το αφεντικό του Βόλου πήγε στα δικαστήρια για να καταθέσει τις μηνύσεις που είχε προαναγγείλει κατά του Αλέξη Κούγια και του Νικόλα Πατέρα.

Ωστόσο, τη νέα «βόμβα» την έριξε εξερχόμενος από την Ευελπίδων όταν δήλωσε:

«Μήνυσα τον συνωμότη Αλέξη Κούγια και τον υποκλοπέα Νικόλα Πατέρα. Ζητώ να χυθεί άπλετο φως και η υπόθεση να τραβήξει μέχρι τέλους. Ο Μπέος δεν είναι το εξιλαστήριο θύμα. Ζήτησα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τις 8 Σεπτεμβρίου, που ορίστηκε ο Δαλούκας στο Άρης-Παναθηναϊκός μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που είναι μια μέρα μετά τον αγώνα. Να δούμε πόσες φορές μίλησα εγώ με τον Δαλούκα, πόσες ο Νικόλας Πατέρας και τι ειπώθηκε.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Και όσον αφορά τα φίλαθλα αισθήματα του κυρίου Πατέρα, σας θυμίζω ότι το καλοκαίρι συνεργαστήκαμε μαζί ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού για να βγάλουμε πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα τον Θανάση Κανελλόπουλο, που ήταν εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου και σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε.

Ο Μπέος εννοεί ότι συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πατέρα στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας για πρόεδρο το καλοκαίρι -στην προ Μαρινάκη εποχή- προκειμένου να εκλέξουν στην προεδρία τον τότε αντιπρόεδρο του Ολυμπαικού Βόλου, Θανάση Κανελλόπουλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags