Facebook Pixel "Έχω στοιχεία κατά του Πατέρα"
| 2011-03-15 16:17:00

"Έχω στοιχεία κατά του Πατέρα"

"Έχω στοιχεία κατά του Πατέρα"

Σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε έξω από την Ευελπίδων («συνεργάστηκα με τον Πατέρα κατά του Παναθηναϊκού»), ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε στο ραδιόφωνο ότι έχει στοιχεία κατά του πρώην προέδρου του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον novasport-fm.gr:

- τις κατηγορίες για υποκλοπή κατά του Νικόλα Πατέρα: «Ο κ. Πατέρας είναι ο υποκλοπέας. Θα μου πείτε ‘Πώς θα το αποδείξετε;’. Να είστε σίγουρος πως έχω αυτά τα στοιχεία που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πειστεί και ο πιο δύσπιστος πως ο κ. Πατέρας ήταν υποκλοπέας. Εγώ σε αυτή την ιστορία είμαι θύμα. Δράσης είναι ο υποκλοπέας. Εγώ εκμυστηρεύομαι κάποια πράγματα στον τοίχο; Έχετε κανένα χαρτί ότι μόλις βγήκα από το Δαφνί; Εγώ λέω ότι απέναντί μου ήταν ο Νικόλας Πατέρας κι έχω στοιχεία να το αποδείξω. Με τη μήνυση που καταθέτω δείχνω αν μη τι άλλο πως έχω διάθεση να πάμε την υπόθεση στο τέρμα. Δεν είναι δυνατό να απομονώνουμε φράσεις, να κάνουμε μία συρραφή και να υποκρύπτουν τον συνομιλητή μου. Εγώ δήλωσα ότι ρουφιάνος δεν ήμουν και δεν θα γίνω στα 52 μου. Όμως μετά από μία επίθεση λάσπης εναντίον μου οφείλω να αμυνθώ και να προστατέψω το όνομα των παιδιών μου. Ας κάνουν άρση απορρήτου, να δουν τι του είπα και τι του είπε ο κ. Πατέρας. Αν θέλουν να προχωρήσουν παραπέρα, μπορούν κάλλιστα να το κάνουν για να δουν ποιος είναι ο πραγματικός παραγκάρχης».

- την παλαιότερη «συμμαχία» του με τον Νικόλα Πατέρα: «Ο κ. Πατέρας πριν τις 8 Σεπτεμβρίου δεν ήταν τίποτα στον Παναθηναϊκό κι αυτό προκύπτει από τη συμμαχία μας να εκλέξουμε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας τον Θανάση Κανελλόπουλο σε αντίθεση με τη στάση του επίσημου Παναθηναϊκού και την κόντρα του με τον κ. Βαρδινογιάννη. Εκεί δεν ήταν κόντρα στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού;».

- τη δωρεά του Νικόλα Πατέρα στην αστυνομία: «Με δωρεές 200.000 ευρώ δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις του κόσμου. Δεν είπα ότι δεν τον τιμά αυτή η πράξη. Καλά κάνει, αλλά επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος χρόνος για αυτή την πράξη».

- τις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια: «Ο κ. Κούγιας με καλούσε να του κάνω μήνυση και του έκανα. Έχει πει έξι διαφορετικές εκδοχές για την υπόθεση και μέχρι τον άλλο μήνα θα πει άλλες 16 εκδοχές. Κάθε μέρα λέει και μια άλλη εκδοχή. Αν ο κ. Κούγιας έχει κι άλλες κασέτες, ας τις βγάλει. Αν υπάρχει τρίτη κασέτα γιατί να τη δώσει αυτός που την έχει σε αυτόν και να μην την πάει ο ίδιος; Τι είναι ο κ. Κούγιας, κομιστής ή εργάζεται σε εταιρεία κούριερ;».

- τις κατηγορίες πως είναι «νέος παραγκάρχης»: «Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να τα θεωρούσε τίτλο τιμής. Για μένα είναι προσβλητικά αυτά τα πράγματα. Ας πάρουν ένα τηλέφωνο στην ΚΕΔ ή στην ΕΠΟ να πουν αν ποτέ τους πήρα τηλέφωνο ή τους ενόχλησα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, με το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος, αν έλεγχα τις καταστάσεις, έπρεπε να ήταν τρίτος με μεγάλη διαφορά. Υπήρχε καμία διαμαρτυρία ομάδας ότι ευνοήθηκε απέναντί της ο Ολυμπιακός Βόλου; Άρα πώς ελέγχω τα πράγματα; Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αδικηθεί. Πώς γίνεται να είμαι παραγκάρχης και να λέω σε έναν διαιτητή να κάνει αυτό κι εκείνος να κάνει το αντίθετο; Άρα τι παραγκάρχης είμαι; Της πλάκας…(γέλια)».

- την τηλεφωνική του επαφή με τον κ. Δαλούκα μετά το Άρης-Παναθηναϊκός: «Δικαίωμά μου ήταν να το κάνω. Δεν κατάλαβα! Τον έβρισα, δεν τον επέπληξα. Του είπα πως αυτό ήταν ξεφτίλα. Παίξε για την καριέρα σου, παίξε για τον εαυτό σου. Κι αυτός έπαιξε για αυτό που έπαιξε. Έπαιξε 52-48 ο κ. Δαλούκας στο Άρης-Παναθηναϊκός; Ποιος τον πίεσε λοιπόν να αναιρέσει την εντολή που λένε ότι του έδωσα, αφού υποτίθεται ότι εγώ ελέγχω τις καταστάσεις;».

- τη στάση της δικαιοσύνης και την παρέμβαση της ΓΓΑ: «Είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για να βοηθήσω να ξετυλιχτεί το κουβάρι. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Οι ενέργειές τους είναι κακουργηματικές και θα πάνε κατηγορούμενοι. Το δικαστήριο θα κρίνει με στοιχεία και με γεγονότα. Ο κ. Κούγιας και ο κ. Πατέρας διέπραξαν κακουργηματική πράξη που δεν είναι σεβαστή και αρεστή από την κοινή γνώμη. Δεν μπορείς να υποκλέπτεις μία προσωπική συζήτηση δύο ανθρώπων. Είναι για λύπηση ο κ. Πατέρας. Δεν υπάρχει άνθρωπος να κάτσει σε ένα τραπέζι να μιλήσει μαζί του πλέον. Δεν θα είμαι το εξιλαστήριο θύμα. Δηλώνω παρών και θα είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Να μην βγαίνει ο αξιότιμος κύριος Μπιτσαξής, που είναι και νομικός, και να παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης με δηλώσεις τύπου ‘είναι πλημμέλημα, άρα δεν συντρέχει λόγος άρσης απορρήτου’. Αφήστε το να το κρίνει ο εισαγγελέας κύριε Μπιτσαξή. Τι φοβάστε; Μήπως αποκαλυφθεί ο υποκλοπέας; Εγώ δεν φοβάμαι και αναλαμβάνω ό,τι ευθύνες υπάρχουν».

- την ψυχολογική του κατάσταση μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες: «Είμαι όσο καλά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος όταν έχει πρόβλημα υγείας ο πατέρας του. Δεν μιλώ για τις υποκλοπές, γιατί για αυτά έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags