Facebook Pixel "Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος"
| 2011-03-15 16:33:00

"Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος"

"Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον σέντερ φορ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού ο Μπογκντάν Μάρα, τον πιο επικίνδυνο παίκτη των "κυανέρυθρων" όπως είπε...

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό το Σάββατο και τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία από τον Ηρακλή, είναι λογικό να μετατρέπουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για τους Κυανόλευκους.

Μαθηματικά η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί και κόντρα σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θέλουν μόνο τη νίκη.

Ο Μπογκντάν Μάρα, μιλώντας στο contra.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι αυτό και χωρίς να κρυφτεί πίσω από τα λόγια του, σήμανε συναγερμό για τον Κώστα Μήτρογλου: «Βλέπουμε πως ο Πανιώνιος στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει στροφές και παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μία ομάδα που δείχνει καλύτερα στοιχεία τώρα, από ότι στον πρώτο γύρο. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες και έμπειρους, ωστόσο πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον Μήτρογλου. Σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Πανιωνίου. Επίσης δύσκολος αντίπαλος είναι και ο Μπάλαμπαν. Πρέπει αυτούς τους δύο να τους προσέξουμε πολύ».

Σε ότι αφορά το τι θα πρέπει να προσέξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Ηρακλή, είπε πως: «Είναι φυσικό να θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς και να πάρουμε γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα. Αν βρεθούμε πίσω στο σκορ τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα σκοράρει κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ρουμάνος παραδέχτηκε πως: «Θέλω να πετύχω ένα γκολ. Θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ωστόσο αυτό που μετράει είναι να νικήσει ο Ηρακλής. Αν κερδίσει η ομάδα μου και βάλω και γκολ, αυτό θα είναι το ιδανικό, το τέλειο σενάριο».

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags