Facebook Pixel "Μπορεί να επιστρέψει ο Πατέρας;"
| 2011-03-15 16:39:00

"Μπορεί να επιστρέψει ο Πατέρας;"

"Μπορεί να επιστρέψει ο Πατέρας;"

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την προεδρολογία στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και αναλύει τις πιθανότητες επιστροφής του Νικόλα Πατέρα.

Αναλυτικά το άρθρο του:

O Παναθηναϊκός ψάχνει τον… τιμονιέρη της νέας σελίδας που θα γυρίσει. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να γίνει γνωστός άμεσα και αν δεν αλλάξει κάτι στο επόμενο Δ.Σ., το οποίο όπως έχουμε γράψει ξανά, είναι το πιο κρίσιμο στην ιστορία του πολυμετοχικού, θα παρθεί, μεταξύ άλλων, και η απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει αυτό το δύσκολο πόστο.

Οι κ.κ. Πολέμης, Γόντικας και Δάβαρης είναι τρεις λύσεις, που, όπως γράφει και η «SportDay» στο φύλλο τη Τρίτης (15/3) «παίζουν» δυνατά για την προεδρία. Ο κάθε ένας έχει κάποιες πιθανότητες να αναλάβει. Υπάρχουν, όμως και κάποιες δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Πολέμης δείχνει να… οπισθοχωρεί, μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη ή το γεγονός ότι για να συνεχίσει να έχει τον συγκεκριμένο ρόλο ο Γόντικας (ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει κάνει πολλά πράγματα και αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε), θα πρέπει να μην αλλάξει η κατάσταση και να διατηρηθεί η διοικούσα επιτροπή.

Υπάρχει, σαφώς, και το ενδεχόμενο της έκπληξης. Οπου έκπληξη, βάλτε όνομα άλλου ανθρώπου της ΠΑΕ. Ακόμη και του Νικόλα Πατέρα. Ούτως ή άλλως, η ερώτηση που είναι της μόδας από τους φίλους του «τριφυλλιού» αφορά την επιστροφή του μετόχου του Παναθηναϊκού στην προεδρία. Μπορεί να γίνει αυτό; Δύσκολα, θα πω εγώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τη δικαστική διαμάχη που θα έχει ο Πατέρας με τον Αχιλλέα Μπέο, μοιάζει ανέφικτο να αναλάβει και την προεδρία της ΠΑΕ. Να το πούμε απλά και λαϊκά: Με τα… τρεχάματα που θα έχει από εδώ και στο εξής και την όλη δικαστική «ταλαιπωρία», δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να κουμαντάρει ξανά το «καράβι» του πολυμετοχικού. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό ο Πατέρας αρχίζει και πάλι να δημιουργεί τον στόλο του και έχει ρίξει το βάρος στην εταιρεία του, κάτι που είχε αφήσει όσο είχε ενεργή ενασχόληση με τη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, υπάρχουν και άνθρωποι της ομάδας που τονίζουν ότι «πρέπει να επιστρέψει διότι έχει, μεταξύ άλλων, την ικανότητα να πολεμήσει το παρασκήνιο που δρα ανεξέλεγκτο».

Αν, επίσης, προσθέσουμε και τα πρόσφατα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου για Πατέρα, Βγενόπουλο («αυτοί θα χάρηκαν που χάσαμε»), καταλαβαίνουμε ότι όσο η διχόνοια επικρατεί, τότε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν θα επιστρέψει. Εχω την εντύπωση ότι θέλει κάποια στιγμή να το κάνει αυτό. Πολλές φορές, όμως, τα θέλω μένουν πίσω όταν οι συνθήκες δεν τα βοηθούν…

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags