Facebook Pixel Κουπόνι γεμάτο προκλήσεις
| 2011-03-15 18:26:00

Κουπόνι γεμάτο προκλήσεις

Κουπόνι γεμάτο προκλήσεις

Αγώνες δίχως αύριο είναι αυτοί που ακολουθούν για το Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε συνάντηση που έχει αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι ξεχωριστός. Έτσι τον αντιμετωπίζει και η bet-at-home.com, η οποία έχει προετοιμάσει ένα "γεμάτο προκλήσεις" κουπόνι για σας.

Οι Γερμανοί είναι πάντα πεισματάρηδες. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ίντερ και η bet-at-home.com δίνει 1,85 για τη νίκη της, 3,60 για την ισοπαλία και 3,95 για τη νίκη των φιλοξενούμενων.
Αν, όμως, θέλετε να πάρετε ελεγχόμενο ρίσκο, το 2/1 (ημίχρονο/τελικό) πολλαπλασιάζει 18 φορές τα χρήματά σας και το 1/2 κατά 24!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Μαρσέιγ και λογικό είναι να έχει τον πρώτο λόγο. Σημαίνει κάτι αυτό; Όχι κατ' ανάγκη, γι' αυτό και η bet-at-home.com έχει "μετρήσει" 1,45 τη νίκη των Βρετανών, 4,35 την ισοπαλία και 6,50 τη νίκη των Γάλλων.

Υπάρχουν και πιο πολύπλοκες επιλογές, όπως για παράδειγμα το Πλεονέκτημα / Handicap (0:1), το οποίο κατ' αντιστοιχία δίνει 2,10 για τον "άσσο", 3,30 για το "Χ" και 2,50 για το "διπλό".
Η Ρεάλ είναι το αφεντικό στη Μαδρίτη, η Λιόν θέλει να πετύχει το θαύμα και η bet-at-home.com δίνει 1,35 για τη νίκη της "βασίλισσας", 4,80 για το "Χ" και 8,00 για τη νίκη των Γάλλων.

Στο Under / Over (2.50) το "1" έχει απόδοση 2,10 και το "2" 1,60, αλλά είμαστε σίγουροι πως αν επισκεφθείτε το επίσημο site της bet-at-home.com θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, για το πιο θεαματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά με την bet at home.com
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags