Facebook Pixel «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες»… στο Λονδίνο!
| 2011-03-15 20:57:00

«Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες»… στο Λονδίνο!

«Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες»… στο Λονδίνο!

Είθισται οι Άγγλοι να φημίζονται για την… ευαισθησία τους σε ότι έχει να κάνει με την ώρα, αλλά στην περίπτωση του ρολογιού για την αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 τα έκαναν… μαντάρα.

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου εγκαινίασαν την Τρίτη (15/3) το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης, στην διάσημη πλατεία Τραφάλγκαρ και λίγες ώρες μετά την λαμπρή τελετή, ο χρόνος πάγωσε!

Το ρολόι σταμάτησε στις 500 ημέρες, 7 ώρες, 6 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα πριν την έναρξη των Αγώνων, κάνοντας τους διοργανωτές να…κοκκινίσουν από ντροπή.

Σε πιο δύσκολη θέση, πάντως, ήλθε η κατασκευάστρια εταιρεία Omega, μια από τις κορυφαίες χορηγούς της ΔΟΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων εδώ και δεκαετίες.

«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι γι΄αυτό το τεχνικό πρόβλημα. Εξετάζουμε τα αίτια και σύντομα θα επαναλειτουργήσει κανονικά» είπε εκπρόσωπος της εταιρείας. Από την Οργανωτική (LOCOG) πάντως, το συμβάν υποβαθμίστηκε με "όπλο" το βρετανικό χιούμορ, καθώς μία εκπρόσωπος της δήλωσε: «Δεν είναι δικό μας το ρολόι!»

Πηγή: exedrasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags