Facebook Pixel "Έτσι θα γίνει παικταράς ο Μήτρογλου"
| 2011-03-16 09:20:00

"Έτσι θα γίνει παικταράς ο Μήτρογλου"

"Έτσι θα γίνει παικταράς ο Μήτρογλου"

Ένας επιθετικός που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα και εξακολουθεί να σκοράρει ακόμα και στα 38 του χρόνια με τη φανέλα του Θρασύβουλου, ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, συμβουλεύει τον Μήτρογλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Φως τον Σπορ»:

Για το που πρέπει να παίζει ο Μιραλάς:

«Σέντερ Φορ. Μπορεί βέβαια και αλλού να παίζει, επειδή είναι γρήγορος, ξέρει καλή μπάλα, μπουκάρει, κάνει κίνηση και χωρίς την μπάλα, όμως για μένα πρέπει να παίζει σέντερ φορ αυτός ο παίκτης».

Για τον Μήτρογλου:

«Αν διορθώσει αυτό το παιδί, να είναι πιο συγκεντρωμένος, και αν παίζει περισσότερο για την ομάδα, θα εξελιχθεί σε μεγάλο σέντερ φορ γιατί έχει τα στοιχεία. Είναι κρίμα να μην τα προσέξει αυτά, δεν πρέπει να πάει χαμένος».

Για τους τρεις δανεικούς του Ολυμπιακού στον Θρασύβουλο (Σταμόγιαννος, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος):

«Έχουν πάρα πολύ καλά στοιχεία. Και είναι φιλότιμα παιδιά, καλοί χαρακτήρες. Αυτά μετράνε πολύ για εμένα. Με ρωτάνε, θέλουν να μαθαίνουν».

Για τα χαμένα ντέρμπι του Ολυμπιακού:

«Είναι πιο πολύ ψυχολογικό κατά τη γνώμη μου. Όμως το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από τα ντέρμπι, το πρωτάθλημα είναι τριάντα αγώνες, το παίρνει η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτή είναι και η καλύτερη ομάδα. Δεν παίρνεις το πρωτάθλημα από τα ντέρμπι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags