Facebook Pixel Τους το έγραψαν κιόλας: «Βγάλτε ψυχή!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 11:14:00

Τους το έγραψαν κιόλας: «Βγάλτε ψυχή!»

Τους το έγραψαν κιόλας: «Βγάλτε ψυχή!»

Με κάθε τρόπο προσπάθησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ να δείξουν στους παίκτες πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αντιπροσωπεία του συνδέσμου Original21 Θεσσαλονίκης τους μοίρασε επιστολή μεταφρασμένη και στα ισπανικά (!), τονίζοντάς τους πώς πρέπει να γυρίσουν νικητές στην Αθήνα…

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αύριο δεν θα είμαστε μαζί σας. Στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν κίτρινα κασκόλ, δεν θα ακούγονται χειροκροτήματα. Μόνο αποδοκιμασίες, βρισιές και ειρωνεία. Όπως και στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μπορεί αν μέναμε με 6 παίκτες να τα κατάφερναν Τώρα λοιπόν περιμένουμε την ΑΕΚ στον επαναληπτικό της Τούμπας και πρέπει να τους ξεφτιλίσουμε. Όλοι μαζί , κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση. Δεν μας αρκεί η πρόκριση, θέλουμε διασυρμό».

Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγωνιστείς. Να αγωνιστείς για το καλύτερο. Αύριο η επιτυχία απέχει από την αποτυχία 90 λεπτά , και το όνειρο από τον εφιάλτη το ίδιο ακριβώς. ... Άρα κλείστε τα αυτιά σας, οπλίστε μα πάθος , συγκεντρωθείτε στις 4 γραμμές του γηπέδου και αποδείξτε το αυτονόητο. ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Το δικό μας καθήκον σαν κόσμος της ΑΕΚ το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε κάθε φορά. Μόνο που αύριο είναι η σειρά σας. Γνωρίζουμε ότι εσείς είστε επαγγελματίες ακόμα και αυτοί που πονάτε την ομάδα. Παρόλα αυτά το- κύριο χαρακτηριστικό σας σαν άνθρωποι είναι η ψυχή. Και η ΑΕΚ αυτό χρειάζεται αύριο, και αυτό ζητάμε και εμείς. Αύριο θέλουμε αυτοί που θα παίξετε να βγάλετε ψυχή για Αυτήν στο γήπεδο.

Τα παιχνίδια που τα λένε «ντέρμπι» έχουν μείνει στην ιστορία και χαρακτηρίζονται έτσι, γιατί πάνω από όλα τα συστήματα και την ένταση, κερδίζονται από την ομάδα που έχει δυνατές ψυχές. Αύριο εσείς είστε η ΑΕΚ και η ΑΕΚ είναι εσείς. Αύριο είστε 11 σώματα αλλά μια ψυχή. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια αύριο το βράδυ θα είμαστε στον τελικό και το ταξίδι της επιστροφής θα είναι γλυκό…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags