Facebook Pixel «Στον αέρα ο Βοτανικός»
| 2011-03-16 13:05:00

«Στον αέρα ο Βοτανικός»

«Στον αέρα ο Βοτανικός»

Για «δύσκολη απόφαση» έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στην υπόθεση της διπλής ανάπλασης Βοτανικού-Λεοφώρου Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της οποίας προβλέπεται και η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ενημερώνοντας την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου, ο κ. Καμίνης τόνισε πως «δεν υπάρχει επενδυτικό σχέδιο» και γι’ αυτό και η επένδυση της διπλής ανάπλασης είναι στον αέρα.

«Η σύμβαση καταγγέλθηκε. Ο δήμος έχει δανειστεί από την Εθνική Τράπεζα 20 εκ. ευρώ, έχει αγοράσει γη, αλλά η επένδυση αυτή είναι στον αέρα. Σύντομα θα πάμε στο χώρο του Βοτανικού για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Το πρόβλημα δεν είναι η τροπολογία του ΥΠΕΚΑ, η οποία έχει προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά στο γεγονός ότι ο δήμος ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού και το οποίο αφορούσε στις εμπορικές χρήσεις», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο κ. Καμίνης ενημέρωσε πως σύντομα οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας θα επισκεφθούν το χώρο του Βοτανικού «για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags