Facebook Pixel Για οφθαλμίατρο ή για ψυχίατρο!
| 2013-03-20 18:00:00

Για οφθαλμίατρο ή για ψυχίατρο!

Για οφθαλμίατρο ή για ψυχίατρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης απαντά στους αναγνώστες που τον κατακρίνουν για όσα έγραψε για τον Στυλιάρα και σχολιάζει την προσπάθεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση, φοβούμενος "μια τρύπα στο νερό"!

Κατανοώ τον αγώνα της διοίκησης, για να πάρει την αδειοδότηση δίνοντας ένα σημαντικό ποσό στους παίκτες μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Κατανοώ, ότι δεν είναι εύκολη η προσπάθεια, αφού τα χρέη των 28 εκ. ευρώ είναι μεγάλο βάρος για τη νυν διοίκηση. Αυτό που θέλω να πω, όμως, είναι ότι αν δεν υπάρξει ένα σαφές αγωνιστικό πλάνο, για τη δημιουργία μίας ομάδας με σωστές επιλογές παικτών και έναν φιλόδοξο προπονητή η εξασφάλιση της αδειοδότησης θα είναι μία τρύπα στο νερό.

Αν γίνουν και τη νέα περίοδο τα λάθη που έχουν γίνει φέτος και με τις επιλογές παικτών  και προπονητών και με την απομάκρυνση παικτών και τη λάσπη με την οποία έφυγαν κάποιοι ο Παναθηναϊκός θα είναι μία τα ίδια και τη νέα περίοδο. Κι ας πάρει την αδειοδότηση κι ας μπει στα play off κι ας μπει στους ομίλους του Europa League. Θα φθάσουμε του χρόνου τέτοια εποχή να συζητάμε πάλι τα ίδια.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN



Κατανοώ το μίσος των φίλων του Ολυμπιακού για τον Παναθηναϊκό, αλλά το να διαστρεβλώνεις τα λόγια κάποιου είναι ανόητο, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Υπάρχει ένας που σε σχόλιο του κάτω από το τελευταίο μου άρθρο γράφει: "Για τη διαιτησίας κουβέντα κε Νικολογιάννη? Α ρε ανθρωπάκο.....Αν σου έβγαζαν με 2 φάουλ-κάρτες τον Σο και 2ο γκολ οφσαιντ με Ολυμπιακό θα έκλαιγες ακόμα τραγέλαφε.Έλεος και εμείς οι Ολυμπιακοί που ασχολούμαστε με τους δικούς μας αλλά και οι Παναθηναικοί που διαβάζουν τέτοιους ανθρώπους....Κατάντημα".

Λίγο πιο κάτω ένας άλλος, που μάλλον διαβάζει καλύτερα γράφει: "Αυτο το 'εσπρωξε' ,παλευω να καταλαβω απο χθες,που το ειδατε ολοι εσεις οι δημοσιογραφοι και φιλοι του Παναθηναικου...".

Τι έγραψα εγώ για τη διαιτησία Στυλιάρα; Διαβάστε: "Ο Στυλιάρας φάνηκε από την αρχή, ότι ήθελε να «σπρώξει» τον ΠΑΟΚ, μετά και τη φασαρία, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με τον Πλατανιά και τις δύο αποβολές του ΠΑΟΚ".

Κατ΄ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω αυτόν που με λέει ανθρωπάκο, τραγέλαφο επειδή τώρα λέει, ότι δεν έγραψα για τη διαιτησία ενώ αν γινόντουσαν αυτά με τον Ολυμπιακό θα έκλαιγα. Τα …καλά του λόγια είναι τιμή για μένα. Καλό θα είναι να πάει να τον δει ένας οφθαλμίατρος, γιατί μάλλον δεν βλέπει καλά. Αν ο οφθαλμίατρος του πει ότι βλέπει καλά, ή πρόβλημα με τα ελληνικά του έχει και δεν καταλαβαίνει, ή πρέπει να πάει σε ένα ψυχίατρο… Αυτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags