Facebook Pixel "Επιτέλους... ήταν ΑΕΚ!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-17 09:24:00

"Επιτέλους... ήταν ΑΕΚ!"

"Επιτέλους... ήταν ΑΕΚ!"

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Παλλαντζάς, γράφει για την (επιτέλους) παντελονάτη ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και νιώθει ευτυχία για τον Νίκο Λυμπερόπουλο!

Ακόμη και την τελευταία τριετία που η ΑΕΚ καταφέρνει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, να αποτυγχάνει εκεί που δεν το περιμένεις, νίκες σε ντέρμπι έχει πανηγυρίσει πολλές. Εντός κι εκτός έδρας. Χαρά σαν κι αυτή της Τούμπας, όμως, δεν έδωσε καμία! Κι όχι απλά επειδή προκρίθηκε στον τελικό με τον Ατρόμητο και είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε τα τελευταία 9 χρόνια στην κατάκτηση ενός τίτλου -αυτό βέβαια είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις άλλες- αλλά επειδή το έκανε με τον σωστό τρόπο.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να προκριθεί με τύχη... Θα μπορούσε, δηλαδή, να προκριθεί ούσα στην άμυνα της συνεχώς, να βλέπει τον ΠΑΟΚ να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και ξαφνικά να της κάτσει η φάση και να σκοράρει. Δεν έγινε έτσι, όμως, αλλά έγινε με τον τρόπο που ήθελε ο κόσμος της! Με τον τρόπο που ήθελε ο Χιμένεθ, όταν έλεγε στους παίκτες του ότι «στην Τούμπα θέλω άντρες, θέλω να δω τσαμπουκά και όποιος νιώθει ότι δεν αντέχει, να μου το πει για να τον αφήσω εκτός αποστολής».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags