Facebook Pixel "Φάγανε" τον Βερμιούλεν και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό
| 2010-12-29 23:22:00

"Φάγανε" τον Βερμιούλεν και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό

"Φάγανε" τον Βερμιούλεν και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό

Δεν είχε πολλούς υποστηρικτές μέσα στον Ολυμπιακό ο Βέλγος πρώην επικεφαλής των ακαδημιών, Ερμάν Βερμιούλεν.

Ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου βγήκαν για τους ερυθρόλευκους αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όπως οι Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φορτούνης - αυτός τον οποίο άφησαν οι ερυθρόλευκοι να φύγει για τον Αστέρα και τώρα σκέφτονται να τον πληρώσουν για να τον πάρουν πίσω - ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες εβδομάδες, τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του ανέπτυξε το σκεπτικό του και τον ορθολογικό τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών, όμως έπεσε σε τείχος.

Διάφοροι "καλοθελητές" τον ...μαύρισαν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να πάει... αδιάβαστος. Δυστυχώς, όμως, για τους ερυθρόλευκους, το "ψέμα" με τον Αλεξανδρή, ο οποίος βρήκε έτοιμη στρωμένη ομάδα από τον Βερμιούλεν και πήρε πέρυσι τον τίτλο στο πρωτάθλημα Νέων, τελείωσε.

Η ομάδα φέτος έχει πατώσει και όχι μόνο δεν φέρνει αποτελέσματα, αλλά δεν έχει βγάλει και κανέναν πιτσιρικά. Λάθος μεγάλο με τον Βέλγο, ο οποίος είχε δείξει για δυο χρόνια ότι δούλευε σε άλλο επίπεδο και τα αποτελέσματα της δουλειάς του ήταν χειροπιαστά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags