Facebook Pixel Διεθνώς ρεζίλι...
| 2011-03-17 09:58:00

Διεθνώς ρεζίλι...

Διεθνώς ρεζίλι...

Στην κόντρα των Μαρινάκη και Σισέ και, φυσικά, τις μηνύσεις που κατέθεσαν ο ένας στον άλλον, αναφέρθηκε ο ευρωπαϊκός Τύπος. Όλα τα είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο, μία τέτοια αντιπαράθεση έλειπε...

Μεγάλες εφημερίδες και σάιτ του εξωτερικού ασχολήθηκαν με το θέμα, σχολιάζοντας ότι οι δύο άνδρες συνεχίζουν την κόντρα τους. Διαβάστε μερικά από τα δημοσιεύματα:

Elfvoetbal: «Ο Σισέ θα είναι εντάξει στο μέλλον με τον Μαρινάκη; Μάλλον όχι. Ο Σισέ πριν λίγες εβδομάδες έκανε γνωστό ότι θα πάει στα δικαστήρια τον Μαρινάκη, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μήνυση στον Γάλλο».

L’ Equipe: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση εναντίον του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Στόχος της είναι να διασφαλίσει το κύρος και την αξιοπιστία του συλλόγου. Ο Γάλλος είχε καταγγείλει πριν από δυο βδομάδες, κατά τον ίδιο, τον Μαρινάκη για προσβολές, δυσφήμιση και απειλές».

AFP: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, την Τρίτη, για συκοφαντία και δυσφήμηση. Η αντιπαράθεση συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags