17/03/11 - 10:03

"Τι λέτε κύριε... "

Γενική φαίνεται ότι είναι η συστράτευση στον Ολυμπιακό εναντίον του Τζιμπρίλ Σισέ, με τη σκυτάλη να περνάει τώρα από τα χέρια και του ιστορικού παράγοντα των "ερυθρόλευκων", του Σταύρου Νταϊφά.

"Τι λέτε κύριε... "
50.864views 0shares

Ο τελευταίος μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για τον Γάλλο φορ, θυμήθηκε παιχνίδια που έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, αλλά και ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού διαχρονικά έχουν βοηθήσει τον αθλητισμό στην Ελλάδα και όχι μόνο την ομάδα τους.

Αναλυτικά:

«Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Κόκκαλη, την οποία όχι απλώς επικροτώ, αλλά θα ήθελα, με την ευκαιρία που μου δίνετε, να συμπληρώσω ορισμένα πράγματα. Αυτός ο κύριος (Σισέ) δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτά που λέει, επειδή αν τα είχε συνειδητοποιήσει δεν θα τα έλεγα. Έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτά που λέει προς την ομάδα, τους φιλάθλους και τους προέδρους του Ολυμπιακού.

Θα ήθελα, λοιπόν, να απευθύνω ένα ερώτημα σε αυτόν τον κύριο. Ξέρετε, κύριε, στην διαδρομή όλων αυτών των χρόνων, τι κακό έχει προκαλέσει στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός; Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρει, πρώτα να μάθει και μετά να μιλήσει.

Αυτός ο κύριος δεν γνωρίζει, για παράδειγμα, τι έγινε σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όταν ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 2-0, μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ και στη συνέχεια σφυρίχτηκαν τρία ανύπαρκτα πέναλτι σε βάρος μας, για να χάσουμε. Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ στον πλανήτη. Τότε είχα πει προς τον κ. Ζλατάνο ότι «είστε νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό». Το ίδιο λέω και τώρα: Είστε νάνοι, κύριοι, μπροστά στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. θα ήθελα ακόμη να προσθέσω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που κατά διαστήματα, αν εξαιρέσουμε μια – δυο περιπτώσεις, είχε προέδρους οι οποίοι πρόσφεραν πολλά όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Επίσης ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που σε μια περίοδο κρίσης βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι από μικρό παιδί Ολυμπιακός και ερχόταν με τον πατέρα του στο Καραϊσκάκη, να αναλάβει και να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στον Ολυμπιακό όχι μόνο τώρα, αλλά για πάντα».