Facebook Pixel "Μαρέσκα όπως... Παπαλουκάς!"
| 2011-03-17 12:08:00

"Μαρέσκα όπως... Παπαλουκάς!"

"Μαρέσκα όπως... Παπαλουκάς!"

Στις ομοιότητες που έχει η περίπτωσή του με την αντίστοιχη του... Θοδωρή Παπαλουκά, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Έντσο Μαρέσκα.

«Έχω δύο φανέλες μπάσκετ. Τη μία μου την έδωσε ο Χοσέ Καλντερόν και την άλλη την πήρα από τον Παπαλουκά, όταν πήγα να παρακολουθήσω έναν αγώνα του Ολυμπιακού.

Δεν παρακολουθώ πολύ μπάσκετ, αλλά γνωρίζω καλά τις ομάδες και τους κορυφαίους παίκτες. Είναι μάλλον συμπτωματικό αυτό που συμβαίνει με μένα και τον Παπαλουκά.

Μπορώ να πω ότι αποδίδω καλύτερα μπαίνοντας σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάθε παίκτης θέλει κάτι περισσότερο», σχολίασε σε συνέντευξή του στην «Malaga Hoy» ο Ιταλός χαφ που αγωνίζεται στη Μάλαγα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Παράλληλα, δεν έκρυψε μία ακόμα φορά τον προβληματισμό του για τη θητεία του στην Ελλάδα: "Στην Ιταλία υπάρχει περισσότερη τακτική, στην Ισπανία τεχνική και στην Αγγλία ρυθμός.

Στην Ελλάδα υπάρχει μία ποδοσφαιρική τρέλα που εμένα μου άρεσε. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, η καθημερινότητά του, η οργάνωση και ο προγραμματισμός. Στην Ελλάδα όμως υπάρχει μία τρέλα, σήμερα είσαι καλός κι αύριο κακός. Αν χάσεις ένα ματς, φεύγει ο προπονητής.

Είναι λίγο τρελό, λίγο... ελληνικό. Φαντάζομαι πως και από έξω έτσι θα φαίνεται. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε και τόσο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags