Facebook Pixel Να γιατί "ξαναχτύπησε" ο Κόκκαλης!
| 2011-03-17 12:20:00

Να γιατί "ξαναχτύπησε" ο Κόκκαλης!

Να γιατί "ξαναχτύπησε" ο Κόκκαλης!

Γιατί ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο με τη δήλωση κατά Σισέ; Τι σχέση μπορεί να έχει ο …Ριβάλντο; O sportdog έμαθε όλο το παρασκήνιο.

Πολλοί απόρησαν με τη χθεσινή δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη κατά του Τζιμπρίλ Σισέ. Ωστόσο, υπάρχουν εξηγήσεις γι' αυτή την κίνηση-επανεμφάνιση του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού και ο "σκύλος" έψαξε και τις βρήκε.

Αρχικά, ο Σωκράτης Κόκκαλης ήθελε να απλώσει ασπίδα προστασίας στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλο αυτόν τον καιρό ακούει πολλά κι από διάφορους και έτσι θέλησε να ταχθεί δημοσίως στο πλευρό του. Μια κίνηση που έχει σαφώς επικοινωνιακά οφέλη για τον σύλλογο και μπορεί φέρει συσπείρωση στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Κόκκαλης ήταν άσχημα παρμένος από τις προσβλητικές δηλώσεις του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού για τον Ολυμπιακό και γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ατάκα του Σισέ προς τον Μαρινάκη «αυτοί είναι οι τελευταίοι μου μήνες στην Ελλάδα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε. Δείτε με όσο μπορείτε», είχαν κάνει έξαλλο τον πρώην αφεντικό των Πειραιωτών.

«Δεν είναι και ο Μεσσίας μας ο Σισέ», έλεγε στο περιβάλλον του ο Κόκκαλης και πρόσθετε: «δεν μας κάνει καμία χάρη που παίζει στην Ελλάδα. Για να έρθει στη χώρα μας τον πληρώνουν με διπλάσια λεφτά από ότι θα έπαιρνε στο εξωτερικό».

Αυτή την άποψη, άλλωστε, την εξέφρασε ο Κόκκαλης και μέσω της δήλωσής του, ενώ πιστεύει ότι ο ίδιος είχε φέρει στην Ελλάδα μεγαλύτερα ονόματα από τον Σισέ που το παίζει τώρα καμπόσος ( Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ).

Επίσης, αυτό που έκανε περισσότερο έξαλλο τον πρώην πρόεδρο και τον ανάγκασε να εκδώσει αυτή την τοποθέτηση ήταν το γεγονός ότι ο Σισέ συνεχίζει να κάνει υποτιμητικές δηλώσεις στην πατρίδα του και σε διάφορα Μέσα του εξωτερικού.

Ήταν κάτι που, αν θυμάστε καλά, δεν είχε συγχωρέσει ούτε στον Ριβάλντο, στον οποίο είχε κάνει, μάλιστα, και μήνυση για τα όσα προσβλητικά έλεγε ενώ είχε φύγει από τον Ολυμπιακό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags