Facebook Pixel «Ψώνια» από το… Νησί!
| 2011-03-17 13:45:00

«Ψώνια» από το… Νησί!

«Ψώνια» από το… Νησί!

Την Κυριακή στο Λιμάνι έχει φιέστα με ΑΕΚ και από Δευτέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2010-2011 αναμένεται να ξεκινήσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της σε Superleague και Champions League.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα των «ελεύθερων» παικτών από την Premier League, που σύμφωνα με τον Πρωταθλητή θα μπορούσαν να βρεθούν στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Άρσεναλ: Από τους «κανονιέρηδες» σπουδαία είναι η περίπτωση του 33χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Μανουέλ Αλμούνια, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και θα μπορούσε να αποτελέσει μία αξιόπιστη και έτοιμη λύση για τη θέση «1» του Ολυμπιακού.

Άστον Βίλα: O 31χρονος Νορβηγός επιθετικός των «χωριατών», Τζον Κάριου αποτελεί πάντα ένα όνομα που «παίζει» στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό ρεπορτάζ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Βίλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Στόουκ μέχρι το καλοκαίρι (7 συμ. – 1 γκολ). Επίσης, ελεύθερος μένει ο 26χρονος Τονγκολέζος μεσοεπιθετικός, Μουσταφά Σαλιφού.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags