Facebook Pixel "Κορόιδα οι Έλληνες!"
| 2011-03-17 15:30:00

"Κορόιδα οι Έλληνες!"

"Κορόιδα οι Έλληνες!"

Τρομερή ατάκα πέταξε ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Νταμιάν Κομολί, βλέποντας τις αγορές και τις πωλήσεις των "κόκκινων" τα τελευταία χρόνια.

Ο "διευθυντής στρατηγικής", όπως είναι ο ακριβής τίτλος που φέρει ο Γάλλος, πρώην υπεύθυνος μεταγραφών της Σεντ Ετιέν, που ανέλαβε προ τριμήνου να ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό τοπίο των "κόκκινων" αντί του Εντουάρντο Μαθία, έπαθε την πλάκα της ζωής του βλέποντας τις πωλήσεις των Άγγλων στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ό,τι... περίσσευμα είχαν οι "κόκκινοι" το μοσχοπούλησαν σε ελληνικές ομάδες. Λέτο, Ριέρα, Ελ Ζαρ, Πλεσί, Ιτάνζ, Νέμεθ αποκτήθηκαν από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Ατρόμητο σε τιμές πολύ μεγαλύτερες της πραγματικής τους αξίας, είτε ως δανεικοί στην αρχή και μετά με αγορά, είτε απευθείας με μεταγραφή.

Βλέποντας αυτές τις πωλήσεις προς Ελλάδα ο Νταμιάν Κομολί έπαθε πλάκα. Διαπίστωσε ότι η ελληνική αγορά είναι η πιο... συμφέρουσα για τη Λίβερπουλ και όπως μετέφερε σε μάνατζερ φίλο του στη χώρα μας:

"Οι Έλληνες πιάστηκαν κορόιδα. Ελπίζω να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται και να πληρώνουν καλά για τους παίκτες που δεν έχουν θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ".

Τι να σχολιάσεις τώρα; Ότι έχει άδικο; Αφού δεν έχει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags