Facebook Pixel "Άμα δεν μπορείς, να πας να παραιτηθείς!"
| 2011-03-17 16:55:00

"Άμα δεν μπορείς, να πας να παραιτηθείς!"

"Άμα δεν μπορείς, να πας να παραιτηθείς!"

Με ανακοινώσεις τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατηγορούν τον Ζαγοράκη, αλλά και τους παίκτες για τη χθεσινή "ξεφτίλα". "Θα φάνε φάπες οι νεοπαοκτσήδες".

Οι «Μακεδόνες» γράφουν στην ιστοσελίδα τους:

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ;

Εχουμε βιώσει πολλές ημέρες ντροπής και δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση πια. Το να είσαι αδιάφορος όμως στο μάτς που θα σώσει μια αποτυχημένη χρονία είναι για εμάς το λιγότερο ξεδιάντροπο. Δεν ξέρουμα αν φταίνε οι παίκτες ή διοίκηση αλλά σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν παεί καλά. Παίχτες απλήρωτοι (οπως λένε) αδιάφοροι που δεν καταλάβανε σε 3 χρόνια ποια παιχνίδια πρέπει να κυνηγήσουνε και ποιά όχι.

Σας το γράφουμε στα ίσα ότι μας ντροπίασατε (όχι μια φορά) και ότι δείξατε οτι δεν καταλάβατε σε ποια ομάδα παίζετε ούτε μπήκατε ποτέ στην ιδιοσυγκρασία του αυθεντικού λαού του ΠΑΟΚ.

Από εδώ και πέρα να ξέρετε ότι τα αυτόγραφα που σας ζητάνε είναι η ψεύτικη και μοδάτη μεριά των οπαδών και η αντίδραση η δικία μας που έχουμε την κλασική ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ νοοτροπία θα είναι πολύ διαφορετική. Τα ψέματα τελείωσαν και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Οσο για τους νεοπαοκτσήδες που την είδαν μόδα τα τελευταία χρόνια έχουμε να πούμε ότι οι ώρες τους είναι μετρημένες και οι φάπες που έχουν να φάνε απο δώ και πέρα πολλές ....

Υ.Γ(1): 3 χρόνια τι κάνουμε;;;;

Υ.Γ(2): Ας υπάρξουν αλλαγές εμείς οι καθαρόαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (που μας κόψατε την μεγαλύτερη εκδρομή) θα είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε την ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ

Υ.Γ(3): ΚΡΑΤΑ όσους αξίζουν - ΔΙΩΞΕ επιτέλους όσους δεν μπορούν και αν δεν μπορείς να πλαισιωθείς από ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρώπους που μπορούν να δώσουν όραμα στον λαό και να είσαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ 100% μπορείς να παραιτηθείς ...

O Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Πανοράματος αναφέρει:

Σήμερα ζήσαμε όλοι έναν εφιάλτη που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε. Πριν αρχίσει το ματς όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε αλλά κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Είδαμε σήμερα μια τραγική ομάδα η οποία δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με σωστό τρόπο. Είδαμε μια ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς τσαγανό, χωρίς αρχ..., χωρίς θέληση για νίκη.

Ο λαός του ΠΑΟΚ ήθελε πάρα πολύ αυτή την νίκη. Την ήθελε για πολλούς λόγους, την ήθελε πιο πολύ γιατί αυτός δημιούργησε αυτήν την ομάδα βάζοντας τα τελευταία χρόνια βαθιά το χέρι στη τσέπη. Ήθελε να δει έναν γαμ... τίτλο, αλλά αντί αυτού είδε 11 περιπατητές, ένα τραγικό κοουτσάρισμα και ένα χανούμι το οποίο φάνηκε να ήθελε πιο πολύ αυτή τη πρόκριση.

Νιώθουμε μεγάλη αγανάκτηση γιατί έχουμε κάνει όλοι τεράστιες θυσίες, έχουμε στερηθεί τα πάντα για να δούμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά και η ανταμοιβή μας είναι αυτή! Ευθύνη έχουν όλοι γι’αυτή την κατάσταση, μηδενός εξαιρουμένου και από αύριο μάλλον θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Νιώθουμε επίσης μεγάλη αγανάκτηση για τους ηλίθιους σουρόβλακες οι οποίοι νομίζουν ότι η Τούμπα είναι πανηγύρι. Είδαμε να ανοίγουν κεφάλια επειδή πετούσαν τις ρετσίνες σε αυτούς που βρίσκονταν στις χαμηλές θέσεις! Ποιός σας είπε ρε βλάκες ότι ΠΑΟΚ σημαίνει ρετσίνα και σουβλάκια; Υποχρέωσή μας μέσα στο γήπεδο είναι να φωνάζουμε, όχι να πίνουμε!

Από αύριο καλό θα είναι να δούμε όλα τα λάθη τα οποία έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Πρέπει επίσης να χαλάσουμε τα σχέδια αυτών που θέλουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά.

Θέλουμε ΑΜΕΣΑ συνέντευξη τύπου του Ζαγοράκη για να λυθούν πολλές απορίες μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags