Facebook Pixel Ο Μήτρογλου φεύγει, ο Μανιάτης έρχεται!
| 2010-12-30 00:54:00

Ο Μήτρογλου φεύγει, ο Μανιάτης έρχεται!

Ο Μήτρογλου φεύγει, ο Μανιάτης έρχεται!

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, μετά τη συνάντηση που θα έχουν ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πέραν των κινήσεών τους, που αφορούν την απόκτηση ενός τουλάχιστον μέσου, που θα προέρχεται από την ξένη αγορά, κινούνται με δυναμικό τρόπο για τη ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου με ποιοτικούς και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία μίας νέας δυναστείας.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο Γιάννης Μανιάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του katimagiko.gr ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη με τον νέο πρόεδρο του Πανιωνίου Γεράσιμο Βεντούρη, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Θρύλο. Στα θετικά για τη έκβαση της υπόθεσης συγκαταλέγεται η σφοδρή επιθυμία του 24χρονου διεθνούς μπακ – χαφ να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αφού βλέπει τη προοπτική των «ερυθρόλευκων» ως την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την καριέρα του.


Πάει Πλατεία ο Μήτρογλου

Η επερχόμενη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνοδευτεί με την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Ο 21χρονος επιθετικός δεν λογίζεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι «ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι ο Πανιώνιος του Τάκη Λεμονή αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τον «γερμανοθρεμμένο» παίκτη να εξελιχτεί και να πάρει τις ευκαιρίες που επιθυμεί.

Παράλληλα, στα έμψυχα ανταλλάγματα δεν αποκλείεται να είναι και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από τη στιγμή, όπου ο 21χρονος μέσος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags