Facebook Pixel Μένει μέχρι να φύγει;
| 2011-03-18 09:40:00

Μένει μέχρι να φύγει;

Μένει μέχρι να φύγει;

Μπορεί ο Ζαγοράκης να έλεγε μετά την ΑΕΚ ότι "δεν υπάρχω" και οι οργανωμένοι να τον κάλεσαν να παραιτηθεί, ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ -στην παρούσα φάση- μένει. Μέχρι πότε όμως;

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν τα παρατάει. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Μπορεί να είναι ξενερωμένος από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, αλλά περισσότερο από το "ντου" των οπαδών στο γήπεδο (εξού και η ατάκα "πήγαν τον ΠΑΟΚ 20 χρόνια πίσω 20 μαλ…"), ωστόσο δεν αναμένεται -τουλάχιστον τώρα- να τα βροντήξει και να φύγει.

Είναι αποφασισμένος να το παλέψει και να σώσει τη χρονιά με έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη μέσω πλέι οφ. Αυτό είναι ο πρώτο που θέλει να καταφέρει και έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό με τις επόμενες κινήσεις του θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, θα ασχοληθεί με το θέμα της αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ, αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Αναμένεται να τοποθετηθεί, άλλωστε, σε συνέντευξη Τύπου με λεπτομέρειες για το πού πήγαν τα λεφτά και γιατί οι παίκτες ήταν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό θα γίνει αργότερα, προκειμένου να μην επηρεαστεί άλλο η ομάδα.

Εξάλλου, αυτό του ζήτησαν από τον Ζαγοράκη χθες οι οπαδοί μέσω των οργισμένων ανακοινώσεων που εξέδωσαν ήταν να δώσει εξηγήσεις, αλλά και να παραιτηθεί αν δεν μπορεί και αν δεν αντέχει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ νιώθει ότι οι οπαδοί τον αδικούν με στάση τους, ωστόσο δεν αναμένεται ακόμα να πάρει θέση. Με τη λήξη της χρονιάς θα δει τι έχει πετύχει η ομάδα, θα ζυγίσει τα πράγματα και θα πάρει αποφάσεις για το δικό του μέλλον στον σύλλογο.

Το ενδεχόμενο της αποχώρησης το καλοκαίρι είναι πιθανό από τη στιγμή που βλέπει τον κόσμο σε κάθε στραβή να του την πέφτει και διακρίνει κλίμα αμφισβήτησης για τη διαχείριση του συλλόγου.

Δεν το ανέχεται αυτό ο Ζαγοράκης και δεν αποκλείεται αφού ξεκαθαρίσει τα πράγματα να χαιρετήσει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags