Facebook Pixel Το τρικ του Ζεσουάλδο
| 2010-12-30 09:02:00

Το τρικ του Ζεσουάλδο

Το τρικ του Ζεσουάλδο

Τι είχε εφαρμόσει ο Φερέιρα στην Πόρτο και θέλει να το κάνει και στον Παναθηναϊκό για να φορτώσει γκολ τις αντίπαλες άμυνες; Ο sportdog το ξέρει και σας το αποκαλύπτει.

Ο Πορτογάλος προπονητής όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των "δράκων", χρησιμοποιούσε στα δεξιά της επίθεσης σέντερ φορ και όχι εξτρέμ. Πότε τον Χουλκ και πότε τον Λισάντρο Λόπες, ποδοσφαιριστές που «μυρίζουν» πιο εύκολα τα γκολ από ότι ένας ακραίος επιθετικός που δεν πατάει το ίδιο εύκολα στην περιοχή.

Αποτέλεσμα; Είχε σχεδόν πάντα μέσα στην αντίπαλη περιοχή δύο επιθετικούς και ήταν πιο εύκολο για την ομάδα του να σκοράρει. Κάτι που προσπάθησε να κάνει σε μερικά παιχνίδια με τους Σισέ και Πετρόπουλο, ασχέτως αν δεν του βγήκε.

Τουλάχιστον στον βαθμό που ήθελε, αφού οι δύο παίκτες (αλλά και οι υπόλοιποι εννιά) δεν είχε συνηθίσει το συγκεκριμένο στιλ επίθεσης. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που ζήτησε σέντερ φορ τον Γενάρη και όχι ότι μπορεί να φύγει ο Σισέ, όπως αφήνουν να εννοηθεί κάποιοι…

Αν ο Γέντρισεκ μπορεί να καλύψει αυτό που έχει στο μυαλό του ο Φερέιρα, το γνωρίζουν καλύτερα οι Αντωνίου και Φρέιτας που «προχώρησαν» την περίπτωσή του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags