Facebook Pixel "Η ευκαιρία να φύγει ο Βαρδινογιάννης"
| 2011-03-18 10:36:00

"Η ευκαιρία να φύγει ο Βαρδινογιάννης"

"Η ευκαιρία να φύγει ο Βαρδινογιάννης"

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για την επόμενη μέρα στο τριφύλλι...

Στο τέλος του μήνα θα διεξαχθεί το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την τύχη στα χέρια τους δείχνουν να κρατούν οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΠΑΕ και όχι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αλλά επειδή όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν λεφτά, το αδιέξοδο είναι προ των πυλών.

Όλοι λένε πως το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ο Τζίγκερ. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει και από τον περασμένο Σεπτέμβριο η οικογένεια του λειτουργεί ως μειοψηφία μετά από 31 χρόνια. Έλα όμως που θέλουν να λειτουργούν μειοψηφικά και αυτοί που τους το ζητούσαν, τώρα άλλαξαν ρότα και θέλουν να είναι πάλι πλειοψηφία ο Βαρδινογιάννης. Προφανώς μέχρι να μπουν τα λεφτά στο ταμείο. Μετά θα πρέπει πάλι, αφού έχει βάλει το πολύ χρήμα, να κάνει στην άκρη και να γίνει πάλι μειοψηφία.

Κάποιο από τα σενάρια αναφέρει πως στο επικείμενο Δ.Σ. ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα γνωστοποιήσει στους υπόλοιπους μετόχους πως θα περιμένει να δει το ποσό που θα συγκεντρώσουν και στη συνέχεια θα βάλει το 30% των χρημάτων που θα μαζέψουν.

Απολύτως λογικό από τη στιγμή που το ποσοστό του Τζίγκερ πρέπει να πέσει. Γιατί στην τελευταία αύξηση που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βαρδινογιάννης έβαλε τα 5 από τα 9 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκαν, διατηρώντας το 54%. Γιατί αν θυμούνται καλά κάποιοι, η τριάδα Πολέμη-Ξυλά-Νίκα και ο κ. Ζολώτας δεν συμμετείχαν στην αύξηση και τα λεφτά δεν καλύφθηκαν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, όπως προέβλεπε η "συμφωνία" του Συντάγματος.

Και αν τελικά ο Τζίγκερ, είχε βάλει και τα υπόλοιπα 4 εκ. ευρώ που του ζητάγανε κάποιοι μέτοχοι, το ποσοστό του θα είχε εκτοξευτεί κοντά στο 65%!!!

Λένε τώρα πως πάλι θα φταίει ο Βαρδινογιάννης αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν για παράδειγμα ο Δημήτρης Γόντικας εισηγηθεί πως χρειάζονται 15 εκ. ευρώ και ο Τζίγκερ ως 30% βάλει πάλι τα 5 εκ. ευρώ χωρίς να ξέρει τι θα κάνουν οι άλλοι, το ποσοστό του δεν θα πέσει. Αντίθετα υπάρχει κίνδυνος εκ νέου να αυξηθεί. Αυτό θέλουν;

Οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δεν γίνεται να λειτουργούν με τα περισσότερα λεφτά να μπαίνουν από τον Βαρδινογιάννη διότι αυτό θα τον καταστά αιώνιο μεγαλομέτοχο. Κάτι που τον περασμένο Σεπτέμβριο μεγάλη μερίδα του κόσμου έδειξε ότι δεν το θέλει. Όσοι μέτοχοι συντάσεστε με αυτό λοιπόν, πάρτε την πλειοψηφία και τη διοίκηση. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχετε αυτή την ευκαιρία και δεν το κάνετε. Οι δικαιολογίες, όμως, τελείωσαν και χρειάζονται πλέον ξεκάθαρες τοποθετήσεις.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags