18/03/11 - 10:52

Το δίδυμο για αριστερά

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει με ποιους παίκτες θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας τη νέα σεζόν. Ο ένας υπάρχει, ο άλλος θα αποκτηθεί. Ποιος θα παίζει βασικός;

Το δίδυμο για αριστερά
57.790views 0shares

Ο Νίκος Καράμπελας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά φέτος έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα γιατί έχει φιλότιμο, τα δίνει όλα και παίζει πάντα αυτό που μπορεί. Κι όταν η ομάδα παρέπαιε ήταν ο μόνος που το πάλευε κερδίζοντας τα «μπράβο» του Χιμένεθ. Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός θα μείνει στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Το θέμα είναι με ποιον θα κάνει δίδυμο. Σίγουρα, πάντως, όχι με τον Νταντόμο, που αποδείχθηκε "λίγος". Η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον Κοντοέ (φημολογείται ήδη συμφωνία) και παρόλο που είναι δεξιοπόδαρος προορίζεται από την «Ένωση» για αριστερός μπακ. Εκεί παίζει, άλλωστε, και στον Πανιώνιο πραγματοποιώντας φέτος πολύ καλή χρονιά.

Καράμπελας-Κοντοές θα αποτελούν, λοιπόν, το δίδυμο για αριστερά στην ΑΕΚ τη νέα χρονιά και μένει να δούμε ποιος θα είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός. Ποντάρουμε στον δεύτερο, τον οποίο πολλοί θεωρούν "νέο Γεωργέα".