Facebook Pixel "Με αυτά τα μυαλά, ξέχνα τον Πειραιά!"
| 2011-03-18 11:20:00

"Με αυτά τα μυαλά, ξέχνα τον Πειραιά!"

"Με αυτά τα μυαλά, ξέχνα τον Πειραιά!"

Αγύριστο κεφάλι παραμένει ο Μήτρογλου, που κατάφερε να τα "σπάσει" και στον Πανιώνιο. Αν επιστρέψει …φουριόζος στον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε θα τον στείλει από εκεί που ήρθε…

Δεν βάζει μυαλό με τίποτα ο Μήτρογλου! Όπως σας έγραψε χθες ο "σκύλος", ο Έλληνας επιθετικός το έπαιξε καμπόσος σε μια άσκηση που του έβαλε ο Τάκης Λεμονής με αποτέλεσμα ο τελευταίος, που δεν μασάει από "μαγκιές", να τον στείλει σπίτι του.

Μπορεί ο Μήτρογλου να έχει εξαιρετική παρουσία στον Πανιώνιο και με τα γκολ του να συμβάλει τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο πρόλαβε τον λίγο καιρό που είναι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Όπως έκανε πολλάκις και στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αναγκαστεί να δώσει εντολή τον Γενάρη να φύγει δανεικός.

Θυμάστε τι έγραφε ο “σκύλος” μόλις πριν λίγες μερούλες (13/3) για τον Μήτρογλου και τις σχέσεις του με τον Βαλβέρδε;

Ότι ο Βάσκος τεχνικός περιμένει το καλοκαίρι έναν Μήτρογλου αλλαγμένο ως προς τη συμπεριφορά του, που δεν θα προκαλεί προβλήματα στα αποδυτήρια με τις γκρίνιες και τις μουρμούρες του.

"Δεν με νοιάζουν τα γκολ, να βάλει μυαλό", είναι η άποψη του Βαλβέρδε για τον Έλληνα επιθετικό, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ως προς τα προσόντα του, αλλά θεωρεί ότι έχει προβληματικό χαρακτήρα.

Το επεισόδιο, λοιπόν, που είχε ο Μήτρογλου με τον Λεμονή (που υποτίθεται ότι έχουν άριστες σχέσεις) μαρτυρά το γεγονός ότι ο νεαρός άσος είναι αγύριστο κεφάλι.

"Μέχρι και στον Πανιώνιο έκανε μανούρα", ειπώθηκε από κάποιους στον Πειραιά που εκφράζουν τις ενστάσεις τους για το αν ο Μήτρογλου μπορεί να αλλάξει μυαλά.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι αν ο παίκτης επιστρέψει και έχει τη συνηθισμένη συμπεριφορά ο Βαλβέρδε θα τον στείλει από εκεί που ήρθε...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ

"Βάλε μυαλό, δεν με νοιάζουν τα γκολ"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags