30/12/10 - 09:42

"Από μικρός Παναθηναϊκός…"

Μεγάλη καψούρα με τον «top επίπεδου» Παναθηναϊκό έχει ο Έρικ Γέντρισεκ που δήλωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

"Από μικρός Παναθηναϊκός…"
55.315views 0shares

«Αυτό που μού έχει διαμηνύσει η Σάλκε είναι ότι με τον Παναθηναϊκό όλα έχουν συμφωνηθεί και ότι εξαρτάται από το τι θα αποφασίσω εγώ. Το ζητούμενο για μένα είναι να παίζω. Αυτό είχα ζητήσει από την ομάδα μου, που πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερο να μην είμαι ανενεργός μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να πάρω ευκαιρίες κι αυτό είναι που επιθυμώ κι εγώ», ήταν τα λόγια του Σλοβάκου φορ στην «SportDay», ο οποίος πρόσθεσε:

«Μιλάμε για ομάδα τοπ επιπέδου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Σε τέτοιους συλλόγους θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους τόνισε: «Ναι, υπάρχουν προτάσεις. Οι περισσότερες από αυτές εξετάζονται από τον μάνατζέρ μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η καλύτερη προοπτική για την καριέρα μου. Δεν έχω υπογράψει το παραμικρό μέχρι τώρα και τη Δευτέρα, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη τις επόμενες μέρες, πρέπει να είμαι με τη Σάλκε. Πιστεύω ότι μέχρι τότε, όμως, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

Στο μεταξύ, η συμφωνία που έχει επέλθει ανάμεσα στη Σάλκε και τον Παναθηναϊκό αφορά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο έναντι 200 χιλ. ευρώ και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι 1 εκ. ευρώ. Ο παίκτης θα πάρει τώρα 350 χιλ. ευρώ και αν υπογράψει 750 χιλ. ευρώ.