Facebook Pixel «Έβαλε ‘στοπ’ στο ‘σόου’»
| 2011-03-18 13:36:00

«Έβαλε ‘στοπ’ στο ‘σόου’»

«Έβαλε ‘στοπ’ στο ‘σόου’»

Ο Γιώργος Νοικοκύρης γράφει στο blog του για την απόφαση του Κόκκαλη να σπάσει τη σιωπη του και να μιλήσει στον "τιμητή των πάντων" Τζιμπρίλ Σισέ...

Θα θυμάστε στην 17ετια που ήταν ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πως όποτε επέλεγε να μιλήσει είχε ένα σκοπό και ένα σοβαρό λόγο. Σε αυτά τα 17 χρόνια όπου πήρε τον Ολυμπιακό απο την ανυποληψία και απο τα “πέτρινα” χρόνια και τον οδήγησε στην κορυφή ήταν λίγες οι φορές που μιλούσε και όταν το έκανε φρόντιζε να αιφνιδιάζει. Έτσι και τώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης, περί ου ο λόγος, φρόντισε να βγει μπροστά και να βάλει στην θέση του τον “τιμητή των πάντων” και “ιεραπόστολο” Τζιμπρίλ Σισέ.

Τον Γάλλο που βρήκε την ευκαιρία να βγάλει την πίκρα του για την αποτυχία της ομάδας του και δεν λέει να σταματήσει να μιλάει και να εκτοξεύει κατηγορίες και προσβολές. Για να τα βλέπουμε όμως όλα όπως πρέπει, το κακό είναι πως του δόθηκε το δικαίωμα με όσα λανθασμένα έγιναν εκείνο το βράδυ, να μιλήσει. Τα όσα είπε τότε ο Σισέ βεβαίως εμπεριείχαν και λαϊκισμό αλλά ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ίδιο να την κάνει ως ήρωας βλέποντας πως η “κάνουλα” με τα χρήματα στον ΠΑΟ κλείνει. Η παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη την δεδομένη χρονική στιγμή, και όχι τότε ή όταν μήνυσε ο Γάλλος τον Μαρινάκη δεν ήταν τυχαία. Γιατί ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπαίνει και μια τελεία.

Και το “σόου” του Σισέ πλέον κατάντησε κουραστικό. Για αυτό και ο πρώην ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ με την τοποθέτηση του έβαλε στην θέση του τον Γάλλο και έθιξε κάποια πράγματα που άλλοι δεν τολμούν να σκεφτούν. Γιατί είναι αλήθεια περίεργο απο την στιγμή που νοιώθει ότι βρίσκεται στην “μπανανία”, πως πέρσι όταν και διαιτητικά λάθη γίνονταν και επεισόδια στα γήπεδα, δεν είπε κουβέντα. Μήπως γιατί τότε η ομάδα του ήταν πρώτη; Γιατί αν όντως σε ενδιαφέρει να μην γίνονται επεισόδια και όταν φωνάζεις για την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο, πως είναι δυνατόν λίγο καιρό νωρίτερα να μην λες κουβέντα όταν οπαδοί της ομάδας σου έχουν μπει στο γήπεδο για να κυνηγήσουν τους συμπαίκτες σου; Πως γίνεται λοιπόν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τους χαρακτηρίζει “βάρβαρους” και τους άλλους φανταστικούς; Αλλά στην τελική όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους για τους οποίους ο Σισέ επιλέγει να διατηρείται με αυτό τον τρόπο στην επικαιρότητα. Όταν μιλάει όμως ο Σωκράτης...

Υ.Γ.: Ο Παναθηναϊκός του Γόντικα απάντησε στον Σωκράτη Κόκκαλη. Αξίζει να σχολιάσουμε κάτι;

Υ.Γ 1: Διάβασα όλες τις τοποθετήσεις που είχατε για το προηγούμενο μου άρθρο που είχε να κάνει με τον Βαλβέρδε. Κάποιοι συμφωνείτε, κάποιοι διαφωνείτε. Ο καθένας άλλωστε έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Νομίζω όμως ότι οφείλουμε όλοι μας, όσοι ασχολούμαστε, αγαπάμε και γουστάρουμε τον Ολυμπιακό να βάζουμε πάνω απο όλα το καλό της ομάδας. Ειδικά μάλιστα όταν η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο και όταν είναι μια ανάσα απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό και όσοι βρεθείτε την Κυριακή στο Καραισκάκη θα πρέπει να υποστηρίξετε όπως πρέπει την ομάδα και να γνωρίζετε και να θεωρείτε δεδομένο πως πρώτοι απο όλους αυτοί που θέλουν την νίκη με την ΑΕΚ είναι ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags