Facebook Pixel "Έξτρα δύναμη για ΠΑΟ"
Μπάσκετ
| 2011-03-18 14:27:00

"Έξτρα δύναμη για ΠΑΟ"

"Έξτρα δύναμη για ΠΑΟ"

Το αυτονόητο σχολίασε σε δηλώσεις του ο Λάκοβιτς, ότι δηλαδή ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα χρειάζεται να τα δώσουν όλα για να ξεπεράσουν το "πράσινο" εμπόδιο...

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του:

Τι διαφορές έχει η ομάδα φέτος από την περσινή;

"Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλές διαφορές. Η ομάδα μας άλλαξε μόνο λόγω κάποιων τραυματισμών".

Πόσο σημαντικό είναι ότι είστε όλη η ομάδα μαζί για έναν ακόμα χρόνο;

"Είναι πολύ σημαντικό γιατί δουλεύουμε και μαζί από την αρχή και δεν χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής. Ξεκινήσαμε την σεζόν όπως τελειώσαμε και ήταν πιο εύκολο για μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε".

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Σας δίνει αυτό κάποιο αβαντάζ;

"Δεν νομίζω. Είμαι βέβαιος πως κανείς μας δεν σκέφτεται τι έγινε πέρυσι ή παλαιότερα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν τόσα σημαντικά ματς κάθε σεζόν που δεν μπορείς να σκέφτεσαι το παρελθόν ή το μέλλον, απλώς πρέπει να παίζεις και να ζεις για το σήμερα δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

Αυτό κάνουμε κάθε χρόνο. Δεν πιστεύω ότι η καλή μας παράδοση μας βοηθά πολύ. Ξέρουμε πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους ξανακερδίσουμε"

Γνωρίζεις καλά τον Παναθηναϊκό. Τι πρέπει να κάνετε για να τον κερδίσετε;

"Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκός πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να παίξεις δυνατά. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και ίσως το αγωνιστικό μας στυλ να προκαλέσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Δεν πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας μετά από μία νίκη ή ήττα. Θα είναι μια μακρά σειρά αγώνων και η ομάδα που θα είναι πιο δυνατή ψυχολογικά θα φτάσει και στο Final 4".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags