Facebook Pixel "Ο Ισπανός θέλει να χαλάσει το πάρτι!"
| 2011-03-18 15:39:00

"Ο Ισπανός θέλει να χαλάσει το πάρτι!"

"Ο Ισπανός θέλει να χαλάσει το πάρτι!"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και την επιθυμία του Χιμένεθ να επιστρέψει στην Ισπανία χωρίς να έχει χάσει αυτό το ματς από τον Βαλβέρδε.

•Μην έχει κανείς Ολυμπιακός-και κανείς στον Ολυμπιακό-αμφιβολία ότι ο Χιμένεθ θα έρθει με την ΑΕΚ μεθαύριο στο Καραϊσκάκη, για να χαλάσει το πάρτι. Ένα πάρτι που ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι, αφού σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

•Όμως, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ζει κι αναπνέει για να σταματήσει τον συμπατριώτη του Βαλβέρδε ακριβώς από αυτό το πράγμα-από το να κάνει πάρτι σε αυτό το ματς η ομάδα του. Ο Χιμένεθ δεν θέλει να γυρίσει στην Ισπανία ως αποτυχημένος. Θέλει να πάρει το κύπελλο με την ΑΕΚ και να έχει να λέει ότι δεν τον κέρδισε ο Βαλβέρδε.

•Στη μάχη των εντυπώσεων κάτι τέτοια πράγματα μετράνε πολύ. Στην Ισπανία είναι ένα θέμα όταν παίζουν Βαλβέρδε και Χιμένεθ στην Ελλάδα, δηλαδή δύο Ισπανοί προπονητές στο εξωτερικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερνέστο φεύγοντας από την Ελλάδα κι επιστρέφοντας στην Ισπανία πήγε και δούλεψε στη Βιγιαρεάλ, με διαβατήριο το πρωτάθλημα που είχε πάρει πρόπερσι από τον Ολυμπιακό.

•Ο Χιμένεθ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση που αυτός πιστεύει για να μην αφήσει τον Βαλβέρδε να νικήσει. Θα είναι σκληρό καρύδι η ΑΕΚ κι ο προπονητής της. Κι όποιος πιστεύει ότι έρχονται για να χάσουν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, πλανάται πλάνη οικτρά. Τον Ολυμπιακό τον περιμένει μεγάλη μάχη. Και για τέτοια θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος. Αν δεν θέλει να υπάρξει συνέχεια στ΄ αποτελέσματα στη Νέα Σμύρνη και στην Τούμπα.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags