Facebook Pixel "Φέρτα μας την κούπα!"
| 2011-03-19 09:14:00

"Φέρτα μας την κούπα!"

"Φέρτα μας την κούπα!"

Ανυπομονεί να στεφθεί πρωταθλητής ο Άλμπερτ Ριέρα και θέλει τη νίκη και μόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για να βαφτεί και μαθηματικά κόκκινος ο τίτλος.

Ο ισπανός εξτρέμ έκανε κάποιες δηλώσεις χθες, στο περιθώριο εκδήλωσης αθλητικής εταιρίας και σχολίασε: «Περιμένουμε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να στεφθούμε πρωταθλητές, αλλά είχαμε κάποιες απώλειες στη συνέχεια και δεν το καταφέραμε. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό, στο φινάλε, είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Γνωρίζουμε ότι θα στεφθούμε πρωταθλητές και θέλουμε να τελειώνουμε στο προσεχές παιχνίδι. Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε και ρεκόρ, μια και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να νικήσουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν θα αγχωθούμε. Είμαστε ήρεμοι, γιατί γνωρίζουμε πως πρέπει να κάνουμε ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια».

Για την επόμενη χρονιά: «Φέτος έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος πως με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags