Facebook Pixel "Έτσι, φτιάξτε μας! Αμφισβητήστε μας!"
Μπάσκετ
| 2011-03-19 09:19:00

"Έτσι, φτιάξτε μας! Αμφισβητήστε μας!"

"Έτσι, φτιάξτε μας! Αμφισβητήστε μας!"

Ο Μάικ Μπατίστ μέσω του blog του παραδέχεται πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός της τελευταίας διετίας, αλλά η αμφισβήτηση μπορεί να τον κάνει να περάσει την Μπαρτσελόνα!

Hello, helloooo ;) Η τελευταία φορά που έγραψα ήταν πριν από το ματς με τη Λιέτουβος Ρίτας, το οποίο χάσαμε, αλλά νικήσαμε μετά τη Μάλαγα και έτσι πέσαμε πάνω στην Μπαρτσελόνα, για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Αυτό που έχω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι... και μόνο που διαβάζουμε, μόνο που ακούμε ότι δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως θα περάσουμε την Μπαρτσελόνα, είναι για εμάς ένα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνητρο. Και στο τέλος της ημέρας πιστεύω πως όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Στα οκτώ χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, έχω να πω ότι δεν έχουμε γνωρίσει τόσο μεγάλη αμφισβήτηση άλλη φορά. Σίγουρα κάθε χρόνο ακούμε... κάτι, αλλά πρώτη φορά φέτος από την αρχή της χρονιάς ο κόσμος μας αμφισβητούσε τόσο πολύ. ΟΚ, δεν έχουμε την ίδια ομάδα με την τελευταία διετία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοί να κερδίσουμε κάτι, όπως ακούμε συνεχώς από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό που θέλω είναι να γυρίσουμε τα δάχτυλα. που έχουν στρέψει προς τα επάνω μας όλους αυτούς τους μήνες, στις φάτσες αυτών που μας δείχνουν ως «αποτυχημένους» πριν τελειώσει η οποιαδήποτε διοργάνωση!

Ξέρω πολύ καλά πως ο κόσμος σε αμφισβητεί ως άνθρωπο κι ως παίκτη με κάθε ευκαιρία. Αν θυμηθώ μόνο τι έλεγαν για μένα την πρώτη χρονιά, μπορώ να πω ότι έχω πλήρη εικόνα! Εκείνοι που τότε έγραφαν και έλεγαν πως δεν έχω δουλειά στην Ελλάδα και κυρίως στον Παναθηναϊκό, είναι οι ίδιοι που τώρα γράφουν ότι κάνω πολύ καλή δουλειά, πως είμαι εκπληκτικός. Στο τέλος της ημέρας, ήμουν αυτός που γέλασε τελευταίος και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και φέτος με την ομάδα μου! Σε κάθε περίπτωση, αν θες να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους!

Έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο, όλα τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα. Θα πιάσουμε δουλειά και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη έχουν δει την Μπαρτσελόνα, ξέρουν τις αδυναμίες της κι είμαι βέβαιος πως θα μας τις εξηγήσουν ενδελεχώς, ώστε να γυρίσουμε υπέρ μας τη σειρά. Στόχος είναι με κάποιον τρόπο να «κλέψουμε» μία νίκη στη Βαρκελώνη και μετά να έλθουμε στο ΟΑΚΑ για να τελειώσουμε το θέμα.

Ο Μάριτς έχει επιστρέψει κοντά μας και θα βοηθήσει. Και μόνο ότι θα έχουμε ένα έξτρα κορμί, είναι πολύ σημαντικό. Ακόμη κι αν παίξει για 10 λεπτά, θα είναι τέλειο για όλους, γιατί με τους τύπους που 'χει η Μπαρτσελόνα πρέπει να είμαστε πολύ φίζικαλ. Όσο πιο πολύ μπορούμε. Ένα από τα «κλειδιά» θα είναι να μην τους κάνουμε να αισθανθούν άνετα, να μην τους αφήσουμε να παίξουν το παιχνίδι που θέλουν και να κάνουν αυτά που συνηθίζουν. Η άμυνα, το στοιχείο που μας οδηγεί από την αρχή της χρονιάς, πρέπει να είναι καλύτερη από ποτέ. Όλοι νομίζουν πως η «Μπάρτσα» είναι «αθάνατη», μα... δεν υπάρχει κανείς «αθάνατος», ανίκητος!

ΥΓ. Έχω παίξει πολλές φορές σε Αll Star Game, αλλά θέλω να πω ότι στο φετινό πέρασα καλύτερα από ποτέ! Είχε κάτι παραπάνω. Ήταν πραγματικά πολύ καλό. Αυτό που έκανε ο Τόμπσον, ειλικρινά ήταν τιμή για μένα. Μου είχε πει 2-3 ημέρες πριν από το All Star Game ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα μου, σε κάποιο κάρφωμα του. Ειλικρινά τον ευχαριστώ και μόνο για το χρόνο που ξόδεψε, μαζί και για την προσπάθεια να ντυθεί με το Νο.8. Παρόλα αυτά... έχω να σας πω ότι ειλικρινά εκνευρίστηκα που έχασε το κάρφωμα. Και του το είπα. ;) Ο Ντρου από την άλλη, πραγματικά ήθελε να πάρει το διαγωνισμό. Όταν ήλθε η σειρά του, του είπα «η πίεση ξεκίνησε, πρέπει να νικήσεις!». Και το έκανε! Την επόμενη χρονιά πάει για το 3/3!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags