Facebook Pixel Καλοπιάνει τον Δώνη;
| 2011-03-19 10:22:00

Καλοπιάνει τον Δώνη;

Καλοπιάνει τον Δώνη;

Παρότι ο Καμαρά έχει πάρει συγχωροχάρτι από προπονητή και διοίκηση για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, σχολίασε σε δηλώσεις του την... άριστη τακτική του Ατρόμητου εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δώνης είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, αλλά και το τάιμινγκ που αποφάσισε να το σχολιάσει ο πεπειραμένος χαφ δεν είναι τυχαίο.

«Ρώτα τους υπόλοιπους παίκτες να δεις τι θα σου πουν. Τους το έλεγα ότι θα προκριθούμε. Ημουν σίγουρος. Όταν τελείωσε 2-1 το πρώτο ματς, είχα στο μυαλό μου ότι όλα τελείωσαν και θα πάμε τελικό.

Και γνώριζα και το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Πριν ξεκινήσει το ματς είπα στον Σανκαρέ: "Φίλε, το παιχνίδι θα λήξει 0-0. Εχουμε έρθει με άριστη τακτική και δεν θα μας βάλετε το γκολ που θέλετε. Θα το δεις". Μου απάντησε: "Ναι, καλά, θα το δούμε".

Πράγματι, είδατε τι έγινε, όμως μετά ο Σανκαρέ ήταν λυπημένος και δεν μπορούσα να του μιλήσω για τη δικαίωσή μου (σ.σ.: γέλια)», είπε μεταξύ άλλων στην "Sportday" ο πεπειραμένος φορ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags