Facebook Pixel Ξηλώθηκε για τα καλά…
| 2011-03-19 11:31:00

Ξηλώθηκε για τα καλά…

Ξηλώθηκε για τα καλά…

Περίπου 65 εκ. ευρώ θα φτάσει το ποσό που θα δώσει φέτος για τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, παρότι είχε πει το περασμένο καλοκαίρι ότι θα έβαζε 50 εκ. στα ταμεία.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι.

Το ποσό των 50 εκ. για το οποίο είχε μιλήσει πέρσι το καλοκαίρι, όταν αναλάμβανε τη διοίκηση από τον Σωκράτη Κόκκαλη, έχει μπει ήδη στα ταμεία του συλλόγου και έχει ξοδευτεί για τις ανάγκες της ομάδας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Πειραιώτες έμειναν εκτός Ευρώπης (άρα και κάποιων έξτρα εσόδων), ενώ τα χρήματα από το τηλεοπτικό ήταν προεισπραγμένα από τον Κόκκαλη. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι, αλλά και τον περασμένο Γενάρη, μοιραία τα χρήματα που είχε δώσει στην ομάδα ο Μαρινάκης έφτασαν στο τέλος του.

Την ώρα, μάλιστα, που η ομάδα συνεχίζει να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και «ανάγκες» που τρέχουν. Σύμφωνα με υπολογισμούς, όπως γράφει η "Sportday", που έχουν γίνει θα χρειαστούν περίπου 15 εκ. επιπλέον για να βγει η χρονιά, όπως λέγεται, για τον Ολυμπιακό. Χρήματα που θα βγουν από την τσέπη του Μαρινάκη, σε εποχές που τα… απέναντι μαγαζιά δεν είχαν παρόμοια διάθεση για να ξοδέψουν χρήματα.

Ο τίτλος, βέβαια, που ήταν το μεγάλο στοίχημα πέρσι το καλοκαίρι, ήρθε ενώ αναμένονται και τα… ζεστά εκατομμύρια από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags