Facebook Pixel «Τοποθετήστε συρμάτινους φράχτες»
| 2011-03-19 12:59:00

«Τοποθετήστε συρμάτινους φράχτες»

 «Τοποθετήστε συρμάτινους φράχτες»

Ένα ακόμα αφιέρωμα στην ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο «κυβερνούν» οι βάρβαροι της εξέδρας με την ανοχή όλων των «κεφαλών» φιλοξένησε ιστοσελίδα του εξωτερικού τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το νέο... έπος της Τούμπας.

Δεν θα δίναμε ιδιαίτερη σημασία αφού χορτάσαμε τις προηγούμενες μέρες με αναφορές στον παγκόσμιο Τύπο, ηλεκτρονικό και γραπτό, που μας εξισώνουν και με το δίκιο τους με Ουγκάντα και Τανζανία.

Το συγκεκριμένο όμως είναι η επιτομή της κατάντιας μας, αφού προέρχεται από έναν διάσημο δημοσιογράφο που ακούει στο όνομα Μπρουκς Πεκ και έχει ένα από τα μπλογκ με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην ιστοσελίδα yahoo.

Γράφει αναλυτικά για τα όσα είδαν τα ματάκια μας για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο και μας «λούζει» κανονικά αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν η 5η φορά φέτος που έγινε ντου... βίας στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αυτού στα ελληνικά γήπεδα.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει επίσης στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και στα όσα όμορφα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη.

Η προτροπή - συμβουλή του προς τους Έλληνες ιθύνοντες του πρωταθλήματος είναι: «Ίσως ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε συρμάτινους φράχτες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και να μην επιτρέπετε στους φιλάθλους να κουβαλάνε πυρομαχικά στα γήπεδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags