Facebook Pixel Σενάριο για... «τσάμπα» μεγαλομέτοχο!
| 2011-03-19 13:14:00

Σενάριο για... «τσάμπα» μεγαλομέτοχο!

Σενάριο για... «τσάμπα» μεγαλομέτοχο!

Οσο το διοικητικό του Παναθηναϊκού μένει ανοιχτό τόσο θα πληθαίνουν και τα σενάρια που βγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση για την επόμενη μέρα της «πράσινης» ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως ότι ένας από τους μετόχους του «τριφυλλιού» θα ζητήσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όχι το «ορφανό» 25% των μετοχών του, αλλά όλο το ποσοστό που έχει στην κατοχή της η οικογένειά του. Φυσικά χωρίς να δώσει ένα ευρώ, αλλά αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ.

Το φημολογούμενο αυτό αίτημα προς τον Τζίγγερ θα «πατάει» υποτίθεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πρόσφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο το 25% των μετοχών του στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα. Τελικά το deal δεν προχώρησε, αφού ο «mister MIG» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το προσκήνιο του Παναθηναϊκού και ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα δρώμενα της ομάδας. Ετσι αυτό το 25% έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» της ομάδας, καθώς ο Τζίγγερ λειτουργεί ως μέτοχος του 29% αντί του 54%.
Σενάριο για... «τσάμπα» μεγαλομέτοχο!

Αυτό που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο και ο μέτοχος καταθέσει πρόταση για να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Ολα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά. Πάντως, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει να κόψει κάθε δεσμό με τον Παναθηναϊκό.

Ενα άλλο δεδομένο στα διοικητικά του «τριφυλλιού» είναι ότι ο Τζίγγερ δεν θέλει να είναι αυτός που θα κάνει το κουμάντο στην ΠΑΕ και γι' αυτό αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν το 25% των μετοχών του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι θετικός στο να δώσει όλες τις μετοχές του. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή ακόμα και στο επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ οι μέτοχοι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags