Facebook Pixel "Επιβάλλεται να ξανασηκωθούμε"
| 2011-03-19 13:22:00

"Επιβάλλεται να ξανασηκωθούμε"

"Επιβάλλεται να ξανασηκωθούμε"

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που επιβάλλεται να ξανασταθεί στα πόδια του παρά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος παρέλαβε σήμερα το βραβείο του ως MVP της 26ης αγωνιστικής και είπε:

"Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτό το βραβείο από εσάς, χαίρομαι περισσότερο γι' αυτό, παρά για το βραβείο. Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα.

Εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις".

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: "Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα πλέι οφ".

Για το τι έφταιξε στο ματς: "Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα το να καθόμαστε να ψάχνουμε τις αιτίες δεν πιστεύω ότι θα διορθώσει κάτι άμεσα".

Για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού: "Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλη πίεση μέσα μου, δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές που έχω περάσει, δόξα τω Θεώ όλα έχουν περάσει και τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση".

Για το ματς με Ατρόμητο: "Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει το παιχνίδι να μιλάμε για μία νίκη. Αν υπάρχει κόσμος ή όχι δεν είναι δικό μας θέμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags