Facebook Pixel "Κρίσιμο και σημαντικό"
Μπάσκετ
| 2011-03-19 13:56:00

"Κρίσιμο και σημαντικό"

"Κρίσιμο και σημαντικό"

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στον Ηλυσιακό σύμφωνα με τον Νεστέροβιτς που μίλησε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν που έρχεται την Τρίτη (22/3) κόντρα στη Σιένα.

Η πρώτη μάχη με τη Σιένα πλησιάζει πλέον... επικίνδυνα και στην πρόβα τζενεράλε με τον Ηλυσιακό ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είχε στο μυαλό του μόνο τους Ιταλούς.

Κάτι πάντως που είναι φυσιολογικό για τον Ράσο Νεστέροβιτς ο οποίος γνωρίζει καλά ότι πριν από τέτοια μεγάλα ματς η λογική δεν μπορεί να τιθασεύσει το συναίσθημα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα κι έχοντας αγκαλιά την κορούλα του ο 34χρονος σέντερ του Ολυμπιακού δεν αρνήθηκε να μας πει δυο λόγια... "Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν είναι μπροστά μας. Το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα είναι το πιο κρίσιμο της σειράς. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη", τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στον Ηλυσιακό δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε αλλά πλέον αυτό τελείωσε. Το μυαλό μας ήταν και είναι στους αγώνες με τη Σιένα που θα κρίνουν τη συμμετοχή μας στο Final 4".

Τον ρωτήσαμε αν ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά στο παιχνίδι της Παρασκευής ρισκάροντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και συμφώνησε: "Έτσι είναι... Πάντως, ήταν ένα καλό τεστ για μας προκειμένου να μην υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Σε όλα τα ματς πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλύτερος. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι νικήσαμε".

Η επιστροφή του Γιάννη Μπουρούση στην ενεργό δράση μετά από ένα μήνα ήταν κάτι σαν βάλσαμο για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι πήραν 17 πόντους και 8 ριμπάουντ από τον Έλληνα σέντερ την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Νεστέροβιτς ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για τα ματς που ακολουθούν: "Σίγουρα η επιστροφή του Μπουρούση είναι πολύ σημαντική γιατί παίζει χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω και ο Μίλος (σ.σ. Τεόντοσιτς) που δεν έπαιξε να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τη Σιένα. Όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags