Facebook Pixel Άλλα κόλπα από Φερέιρα…
| 2011-03-19 13:59:00

Άλλα κόλπα από Φερέιρα…

Άλλα κόλπα από Φερέιρα…

Παρότι ο Πορτογάλος δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι, πήρε στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα τους Λέτο και Καντέ. Τα πλάνα της 11άδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα το πρωί στην Παιανία, με τον Φερέιρα να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον των «Φαιάκων».

Αν θα αγωνιστούν ή όχι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, δεδομένου ότι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Ο Καντέ, πάντως, ήταν από χθες έτοιμος ιατρικά και είχε κάνει εντατικό πρόγραμμα με τον Έμπεν.

Αντίθετα, στην 18άδα δεν βρίσκεται ο Γιόσου Σαριέγκι, που έκανε και σήμερα ατομικό, αλλά και ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, με τον Πορτογάλο να τον άφησε εκτός για λόγους τακτικής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σαριέγκι, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον, Πλεσί, Μαυρίας και Καπίνο, καθώς και ο τιμωρημένος Σιμάο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τζόρβας, Κοτσόλης, Καντέ, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σισέ, Γκοβού, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος.

Τα πλάνα

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει και τις προηγούμενες ημέρες ο Φερέιρα στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδη και πιθανότατα τον Καντέ, να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Αν ο άσος από το Μάλι δεν αγωνιστεί, τελικά, τη θέση του θα πάρει ο Βύντρα, με τους Μαρίνο και Γιούρκα να διεκδικούν θέση στα δεξιά της άμυνας.

Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Λάζαρος στον χώρο της μεσαία γραμμής, αφού ο Λέτο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός, και ο Σισέ με τον Πετρόπουλο στην κορυφή.
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags