Facebook Pixel Ανήσυχος ο Λέτο
| 2010-12-18 09:19:00

Ανήσυχος ο Λέτο

Ανήσυχος ο Λέτο

Ο Αργεντινός δεν έχει ξεχάσει τη μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά δεν είναι εύκολο να φύγει από το «τριφύλλι».

Είναι γεγονός ότι ο Λέτο περνάει μια δύσκολη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός έμεινε πολύ καιρό εκτός δράσης λόγω  τραυματισμού και περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, παράλληλα το μυαλό του τριγυρνάει και στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην Μπενφίκα, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Τώρα, φαίνεται να θέλει να ψαχτεί ξανά για ομάδα σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λέτο έχει πει ήδη στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα είτε στην Ισπανία είτε στην Ιταλία, αλλά αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα.

Ο Αργεντινός προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποιήσε πολύ μέτριες εμφανίσεις. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί να προσελκύσει συλλόγους αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός δεν τον παραχωρεί κάτω από 6-7 εκ. ευρώ λόγω και του 50-50 που υπάρχει με την Λίβερπουλ.

Πάντως, αν κάτσει μια καλή πρόταση οι «πράσινοι» είναι σίγουρο ότι θα τη συζητήσουν. Δεν ισχύει πια, άλλωστε, στην Παιανία το «δεν πωλείται κανείς πρωτοκλασάτος». Το μόνο που ισχύει είναι «πωλούνται όλοι εκτός από τον Σισέ»…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags