Facebook Pixel «Μας λείπει ένας ηγέτης!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-19 16:26:00

«Μας λείπει ένας ηγέτης!»

«Μας λείπει ένας ηγέτης!»

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως η Άρσεναλ έχει ανάγκη από έναν πραγματικό παίκτη-αρχηγό, προκειμένου να φτάσουν στην διεκδίκηση τίτλων.

«Είναι αλήθεια πως μας λείπει ένας ηγέτης. Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές όμως κανείς τους δεν είναι πραγματικός αρχηγός. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως δεν είναι αυτή η αιτία για την έλλειψη τίτλων τα τελευταία έξι χρόνια», τόνισε αρχικά στον αγγλικό Τύπο ο Αλσάτος τεχνικός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ: «Αξίζουμε τα εύσημα για την εφετινή σεζόν. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Ποιος θα το περίμενε ότι θα είμαστε μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι και να παλεύουμε ακόμα για το πρωτάθλημα; Ακόμη και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έπρεπε να μείνουμε με δέκα παίκτες για να αποκλειστούμε για ένα γκολ».

«Δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε για την φετινή σεζόν παρά μόνο να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Ας λέει λοιπόν ο καθένας ό,τι θέλει, εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας. Αυτό που θέλει τώρα η ομάδα είναι ψυχολογική ανάταση. Δεν παλεύουμε για να κρατηθούμε δεύτεροι, αλλά για να βρεθούμε πρώτοι», κατέληξε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags